Следвайте ни

5 начина за забавление през лятната ваканция

viber icon

1. Стоян, 15 години

 


Любимото ми нещо е постоянно да съм с приятелите си. Приятно е да прекарваш време, без да си притискан от срокове да си напишеш домашното, да си подготвиш проекта, да отидеш на училище или на курс. Това освобождава време да се размотавам с аверите си, да релаксирам вечерно време, когато вече не е такава жега, и да се наслаждавам на компанията и разговорите за „нещата от живота“. Обикновено това се случва в предблоковите пространства на квартала, в който живея (Тракия), но понякога ходим и към центъра.

 


2., Ана-Мария, 17 години

 


Харесвам през лятото да ходя на различни курсове. Миналата година ходих на испански, а тази съм се записала на компютърна графика. Мисля, че през лятото е моментът, когато имаме свободно време и когато можем да се отдадем на занимания, за да обогатим себе си извън задължителните неща от училище.

 


3. Денис, 13 години

 


С приятели почти по цял ден цъкаме Лига (League of Legends). Това е безплатна мултиплеър 3D фентъзи онлайн игра, в която играчите избират един от много герои и се съревновават помежду си. Говорим си чрез чат-приложението Discord и часовете отлитат неусетно. Понякога с приятелите излизаме на разходки до центъра или се срещаме в училищния двор, но дори и тогава обсъждаме играта.

 


4. Драгомир, 18 години

 


Максимално се възползвам от свободното си лятно време, за да практикувам хобито си - скейтбординг. Спя до обяд, след това хапвам и директно отивам да карам скейта си на пл. „Съединение“ или на друго място в града. Стоим до късно, караме, пием eнергийни напитки или бира, а вечер едва се домъквам до вкъщи от умора. После до посред нощ гледам сериали на лаптопа.

 


5. Стефани, 18 години

 


Използвам лятната ваканция пълноценно, за да се разкрася. Три пъти седмично съм на фитнес, където спортувам активно с треньор. Редовно ходим с приятели и с гаджето ми на басейн и вече имам страхотен равномерен тен, без да съм била все още до морето. Често си ходим на гости и с приятелки, където пада страхотно забавление - боядисваме си косите, лакираме си ноктите, а също разглеждаме модели на официални рокли. Все пак догодина ни предстои абитуриентски бал и трябва да сме на ниво!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?