71

5 начина да му завъртите главата без да помисли за друга

Много хора смятат, че основната причина за проблемите във връзката е липсата на любов. Това е напълно погрешно схващане и доста удобно оправдание на партньорите, които не са инициативни в отношенията си и бавно, но сигурно оставят рутината да превземе връзката им.

Представете си, че вие работите нещо, което много обичате, но по цял ден не правите абсолютно нищо освен да седите в офиса и да излъчвате любов от стола си. Когато шефът ви уволни, ще кажете ли: "Този човек просто нямаше чувства към мен, лисваше любов"?

Запомнете това важно правило – за да поддържате едни отношения живи, в тях трябва да се влага енергия, в противен случай застоялата връзка се превръща в блато, което завлича към дъното си партньорите.

Днес ви представяме 5 изпитани метода, за да покажете на човека до вас, че сте незаменими:

Не подарявайте предмети, а спомени
Ние живеем във все по-материален свят, в който сме свикнали да засвидетелстваме любов и уважение с последния модел скъп телефон на пазара. Но защо станахме скъперници на времето си и спряхме да го споделяме с близките си хора? Подарете на половинката си преживяване заедно – скочете с парашут, изкачете се заедно на някоя красива планина или просто изключете тези телефони, които обсебват живота ви! Щастливата връзка няма нужда от селфита, а от общи преживявания.

Общ сериал или предаване, което да следите заедно
Намерете предаване или сериал, които да харесвате и двамата. Това ще в даде много общи теми на разговор и ще знаете, че има час от деня или седмицата, който си е само за вас. Това, че редовно имате нещо, което да очаквате с нетърпение, ще ви държи и двамата развълнувани и ще ви дава добра причина да се гушкате заедно на дивана.

Палави снимки
Защо точно когато трябва да бъдете любовници, се превръщате в отегчени домакини? Сърдите се, че не ви намира за секси, като по цял ден ходите у дома с рошава коса и широки дрехи, а когато отиде на работа, получава съобщения от вас за това какво да купи от магазина и кога ще хвърли боклука. Не е нужно да му пускате порнографски снимки, за да го задържите влюбен във вас, но някое закачливо съобщение и по-секси снимка, направена специално за него, ще ви гарантира, че няма да заглежда стажантката на работното място, а ще мисли само как иска да се прибере по-бързо при вас.

Любовно послание
Знаем, че вече не сме в гимназията, но това е още по-голяма причина, защото никой не би очаквал да отвори малък лист хартия с надпис "Липсваш ми" или "Обичам те". Безплатно е, лесно и може да се остави навсякъде, за да го изненадате. Сигурен начин да предизвикате усмивка на лицето му.

Играйте заедно любима игра цяла нощ
За да направите една нощ незабравима, не е необходимо задължително това да бъде свързано със секс. Купете си вино или бира, играйте на карти, видео игра или нещо, което и двамата обичате. Това ще ви върне в онези толкова готини тийнейджърски години и ще внесе свежест в отношенията ви, пише struma.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?