1939

5 магични дни през март преобръщат съдбата ни

Важно е винаги да сте наясно не само с най-опасните, но и с най-благоприятните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите пише, edna.bg.

Ще ви разкрием кои точно са най-благоприятните дни от месец март и така ще ви помогнем да се настроите на правилната вълна и да подобрите настроението си!

Март обещава да донесе на всички зодии повече спокойствие и късмет!

 

Ето кои са най-магичните и късметлийски дни от предстоящия месец:

 

7 март (Ден на промяната на позицията на Сатурн) - Сатурн е в знака Водолей. На 7 март тази година планетата ще премине в Риби. Това ще бъде изключително важно събитие. Да, това ще направи деня по-добър, но Сатурн в Риби наистина ще се разкрие с времето, а не веднага. Като цяло такъв преход ни носи много важни промени във всички сфери на живота. На 7 март ще ни бъде малко по-лесно да се справим с личните си проблеми и всички спънки. 

 

16 март (Венера влиза в Телец) -  16-ти март ще бъде много светъл и изключително приятен ден. На този ден е хубаво да се занимавате с някаква домакинска работа, почистване, поставяне на нещата в ред. Опитайте се да накарате този ден да премине под егидата на желанието да промените живота си към по-добро, трансформирайки къщата и себе си. Това е идеалният ден за нова прическа, освежаване на гардероба. 

 

9 март (Меркурий влиза в Овен) -  На 19-ти март преходът към Овен ще ни даде ново вдъхновение и самочувствие и ще увеличи жаждата ни за знания. Този ден определено може и трябва да бъде посветен на финансови и правни дела, както и на работа и бизнес.

 

20 март (Пролетно равноденствие) - Това е много благоприятен ден и може би най-светлият период през март. Астролозите отбелязват, че Новолунието този път почти напълно съвпада с равноденствието. Това ще се отрази благотворно на настроението ни. 20-ти март може да се счита за много късметлийски ден, в който можете да правите каквото пожелаете. Денят е добър както за почивка, така и за работа. Вслушайте се в интуицията си на това равноденствие. Тя няма да ви подведе.

 

23 март (Смяна на позицията на Плутон) - Още един много силен ден, който ще има доста траен ефект. Този преходен ден ще бъде загадъчен, малко странен и изпълнен с важни събития.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?