Следвайте ни

4 зодии ще имат най-голям късмет през октомври

viber icon

Телец

Октомври месец ще донесе много късмет на Телците в паричната сфера. Може би става дума за изненадващ бонус на работа, може би за продажба на нещо – важното е, че ще ви донесе много щастие. А най-хубавото е, че финансовите постъпления няма да са очаквани и ще имате възможност да се поглезите с тях, а не да потънат в семейния бюджет.

Рак

Есенният месец ще донесе на тази водна зодия много спокойствие и семейно разбирателство, което е изключително важно за емоционалното състояние на Раците. Те ще са в пълна хармония със себе си, с половинката и със събитията, които месецът е подготвил за тях.

Стрелец

Октомври ви е приготвил много изненади и приключения, а честно казано, вас адреналинът ви прави най-щастливи. Може да се зпаознаете с нов човек, а може и да възвърнете страстта в сегашната си връзка. Очакват ви кратки пътешествия и страстен секс!

Водолей

Завладени сте от нова идея, която не ви дара мира. Дотук няма нищо необичайно, но вие наистина можете да предвкусите задаващия се успех, пише iwoman.bg. През октомври несъмнено ще кроите планове как да осъществите плановете си. Заредени сте с енергия, желание и спортен хъс!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?