Следвайте ни

4 зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

viber icon

Има хора, които са родени лечители и могат само с едно докосване да отнемат болката ни и да ни накарат да се чувстваме по-добре, пише пише jenata.blitz.bg. 

Според изследванията на астролозите, хората, родени под тези 4 зодиакални знака, за които днес ще ви разкажем, притежават енергия, която може да лекува.

Те са се родили с тази дарба. Най-вероятно дори не обръщат внимание на това как влияят на другите. Но с правилния подход могат да развият способностите си и да ги използват, за да вършат добро. 

Ето ги и тях: 

Овен

Често ги наричат ​​магьосници и вещици. По вените им непрекъснато тече огромен енергиен поток. И само от тях зависи накъде ще го насочат. Ако не са наясно със силите си, те могат да погледнат нечия снимка и без да искат да навлекат беди на човека, запечатан на нея. 

Енергията им е толкова силна, че ако пожелаят здраве на близък или приятел, който се намира на стотици километри, гледайки само снимка му, могат да споделят силата си и да ускорят възстановяването му.

Лечебните сили на Овните са скрити точно в погледа им. С очите си те могат както да лекуват, така и да проклинат. 

Добре е да знаете, уважаеми Овни, че ако използвате силата си за лоши неща, трябва да имате предвид, че един ден всичко се връща, при това тъпкано!  

Козирог

Този знак най-трудно се поддава на магическо въздействие. И никой не може да го урочаса. За сметка на това Козирогът е надарен с изцелителни сили.  А цялата мощна енергия е съсредоточена в ръцете му.

Понякога самият той не приема нещата насериозно и смята всичко за чиста случайност. Многократно е доказано, че Козирозите могат да облекчават болката с ръцете си, да подобрят настроението и дори да освободят човек от депресия.

Те лекуват чрез докосване с ръце. Ако любим човек се разболее, Козирогът просто ще го погали по главата, ще го прегърне и болката му ще изчезне.

Водолей

Те се интересуват от новото и необичайното. Водолеите много рядко разпознават своя дар. Те могат прочетат стотици книги и да търсят необичайни неща в себе си, без да намерят нищо. А силата им лежи на повърхността.

Силата им да убеждават понякога е в състояние да върши чудеса. В една или друга степен всички представители на този знак имат такъв дар. Единственият въпрос е - могат ли да го използват?

Когато Водолеят говори искрено, събеседникът му се успокоява. Представителите на тази зодия могат лесно да вдъхнат надежда, да успокоят, да повишат самочувствието на човека и да настроят мислите му на правилната честота. 

Думите, които излизат от устата им, са своеобразен заговор за успех и късмет. Те действат магически и понякога напълно променят нещата. Всичко това обаче работи, когато думите идват от сърцето му. 

Риби

Те притежават силна и необичайна енергия, която е съсредоточена в ръцете им.

С нея те могат да "презаредят" всеки с много положителна енергия, която по някакъв начин може да повлияе на благосъстоянието на човека: да премахне главоболието му, да намали въздействието на стресови ситуации върху тялото...

И всичко това се прави от ръцете на Рибите, които имат невероятна и вълшебна сила.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?