2374

4 зодии, чиято първа връзка е провал

Първата любов е много вълнуващо преживяване за всеки. Тогава има голяма тръпка, вълнуваме се, изживяваме за първи път страст, целувки, привързаност и много други неща. Но рядко първата любов остава и последна. Много малко хора могат да се похвалят, че все още са с първата си любов. А при някои нещата дори са катастрофални в първата връзка. Ето за кои зодии първата връзка никога не е успешна, според „Pink Villa“.

Стрелец

Те са свободни души, приключенци и флиртаджии. Не искат да се отдават прекалено много на емоциите и да се чувстват вързани. Особено, когато са млади. Предпочитат просто да се забавляват и да не дават обещания. Не показват много чувства и емоции на партньора, гледат дане се привързват към него. Затова – раздялата идва бързо. Стрелците се фокусират над себе си, над своите амбиции и жаждата за приключения.

Водолей

Тези зодии са истински бунтари, нестандартни са и не спазват общоприети правила и принципи. Водолеите не драматизират, а подождат към връзките и любовните въпроси логично и практично. Мислят рационално, не се отдават на чувства и емоции. Дори са леко хладни и дистанцирани. Не приемат проблемите на половинката като свои, дават само практични съвети и не се отдават на връзката напълно.

Скорпион

Те са водни знаци, като цяло са чувствителни, страстни, eмоционални. Привързват се бързо, ако човекът наистина им е харесал. Но проблемът е, че и прекалено бързо стават ревниви и се държат собственически. Приемат още първата тийнейджърска връзка като нещо много сериозно и това плаши половинката. Скорпионите не казват директно какво мислят и когато са наранени по-скоро се подиграват на гаджето. Стават манипулативни и с ледено сърце, дори при най-малкия проблем. Който ги наранява, веднага си плаща.

Дева

Земни знаци са, така че са твърдоглави, работливи и прагматични. Те се отдават на работа, учене, цели, амбиции, изпълняват и много домашни задължения. Затова, те не отделят достатъчно време на партньора и някак тръпката изчезва. Девите предпочитат да мислят логично и да са сериозни, а не да се забавляват и да те отдадат на момента. Не показват сантименталната си страна и така любовта бързо си тръгва. Прекалено много планират всичко от малки и това плаши половинката. А и тези зодии критикуват доста.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?