1553

3одиите, на които им предстои развод това лято

Лятото няма да се окаже особено положително за някои от представителите на зодиака. Те ще предпочетат да сложат край на семействата си и да започнат живота си на чисто, пише . Не е изключено в началото да се чувстват попаднали на кръстопът, пише struma.bg. Не след дълго обаче нещата ще започнат да им се подреждат и ще усетят, че решението, което са взели, е правилно. Ето и кои са зодиите, на които им предстои развод това лято:

Телец Това е първата зодия, която ще се сблъска със съдебната система. Представителите на зодиакалния знак ще се почувстват лишени от сили и енергия да продължат напред и именно това ще ги подтикне към вземането на кардинално решение. Телците няма да съжаляват за избора, който са направили, но въпреки това ще им е нужно време, в което да осмислят случващото се и да пренаредят живота си наново.

Водолей Това е втората зодия, на която й предстои развод съвсем скоро. Представителите й няма да се чувстват особено щастливи и уверени в себе си. Ще усещат липсата на подкрепа от любим човек и вероятно именно това ще ги разклати емоционално. Възможно е към края на лятото Водолеите да се съмняват в това дали решението, което са взели, е било правилно. Отговор на този въпрос обаче може да им даде единствено животът.

Дева Третата зодия, която ще сложи край на своите взаимоотношения, разписвайки се върху лист хартия. За Девите това ще е напълно обмислено решение, което не подлежи на коментар. Възможно е много скоро след развода Девите да срещнат истинската любов в живота си и това да ги дари с усещане за хармония, сплотеност и пълно щастие.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?