Следвайте ни

3 зодии влизат в серия, любовта намига на друга

viber icon

Добро утро, приятели! Успешна седмица от екипа на "Марица". Правете кафето и я планирайте с нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Днес ще ви се наложи да преодолявате сериозни препятствия. Бъдете настойчиви и се постарайте да не губите увереност в своите сили. Ако не се откажете от замисленото, когато се сблъскате с първите трудности, всичко ще се случи както трябва. Бъдете търпеливи и упорити.

 

ТЕЛЕЦ

Много важно е днес да сте последователни в действията си. Бързането често е причина за грешките ви - не си давате време да вникнете в ситуациите и да разгледате различни варианти. Струва си да се вслушате в мненията и съветите, които ще получите. Вечерта е време за почивка.

 

БЛИЗНАЦИ

Ярък и интересен ден, подходящ за всякакви занимания, изискващи творчески подход. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от дребна случка и ще измислят невероятни неща. Не всичко ще се случи веднага, но вие сте търпеливи и ще дочакате подходящите моменти. Ще имате време и за любимите си хора.

 

РАК

Бъдете спокойни и дружелюбни днес. Не се поддавайте на провокации. Много неща зависят от това, дали сте готови на отстъпки и дали можете да запазите добрите отношения с околните. Парични постъпления ще дойдат навреме.. Вероятно ще ви върнат стар дълг или ще ви платят за работа, свършена доста отдавна. 

 

ЛЪВ

Денят е доста благоприятен и ползотворен. Може да направите много полезни неща, както за себе си, така и за околните. Не трябва да губите времето си напразно и да отлагате задачи. Ако действате бързо и решително, ще получите нужните резултати. Ще има разногласия и спорове, но без сериозни конфликти.

 

ДЕВА

Днес ще ви бъде трудно да се съсредоточите. Ще ви се иска да отложите всичко и да си починете. Не се поддавайте на това настроение, особено ако имате много планирани задачи. Все пак ще имате достатъчно възможност да общувате с приятели и да се забавлявате.

 

ВЕЗНИ

Днес очаквайте доста интересни събития и приятни изненади. Някои от вас ще имат срещи, които дълго ще помнят. Трудности в работата и някои дребни недоразумения ще помрачат за малко настроението ви. Запознанство ще постави началото на романтични отношения, които ще се развият стремително

 

СКОРПИОН

Днес ще имате успехи, само ако действате самостоятелно. Добре знаете към какво се стремите и какви са възможностите ви за реализиране на идеите ви. Ако участвате в съвместни проекти може да имате проблеми. Обърнете внимание как се развиват отношенията с близките ви – избягвайте намеците и недомлъвките.

 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден. Не е изключено да се заемете с дела, които при други обстоятелства бихте оставили за друг ден или ихте възложите на други. Дребни недоразумения и разногласия могат да предизвикат сериозен конфликт. Намерете начин да загладите противоречията и да запазите добрите отношения.

 

КОЗИРОГ

Днес ще сте тактични и деликатни, и ще намирате правилния подход към най-различни хората в различни ситуации. Вашите идеи се харесват и ако ви потрябва помощ, ще я получите. Няма да ви бъде лесно, но ако не се предадете прекалено рано, ще се справите.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е благоприятен. Работата ще ви спори и бързо ще се справите и с най-сложните задачи. Важно е да не бързате – решенията, взети в движение, не винаги ще са удачни. Добре ще бъде да съберете повече информация и да се посъветвате с хора, които имат доказан опит.

 

РИБИ

Днес е важно правилно да прецените силите си, да нямате напразни надежди и завишени очаквания. Вслушайте се какво говорят околните. Може да получите ценна информация. Денят е добър и за общуване. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с любим човек.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?