Следвайте ни

3 зодии сипят огън и жупел! Ядосате ли ги, става страшно

viber icon

Има хора, които са способни да избухнат и от най-малкото нещо.

Според астролозите има точно три зодии, с чиито представители много трябва да внимавате. „Ядосате ли ги, ще стане страшно“, предупреждават те.

Ето кои са "огнените" хора на зодиака:

Овен
Дори не се опитвайте да го убедите в своята правота, ако вече сте го ядосали. Овенът определено е най-невъздържаният знак на зодиака, тъй като неговата властваща планета е Марс.

Овенът не знае как да намира компромиси и още повече да признае грешките си. Затова хората често се оттеглят преди неговата агресия да унищожи всичко и всеки наоколо.

Лъв
Лъвът рядко се забърква в схватките на „простосмъртните“, но ако някой се опита (макар и несъзнателно) да разклати трона му, битката е гарантирана. 

В такива случаи Лъвът е отмъстителен и безкрайно отвратителен. Дори не можете да си представите мащаба на катастрофата, която той ще предизвика, ако само пресечете пътя му.

Стрелец
Стрелците имат много високо мнение за себе си и думата „компромис" не им е позната. Представителите на тази зодия имат силен темперамент, страстни са и не са много тактични. 

Ако се опитате да попречите на стрелец да направи това, което си е наумил, ще съсипете живота си, тъй като той ще излее целия си негатив върху вас, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай