Следвайте ни

3 зодии ще се радват на пари днес

Днес ще можете да възстановите равновесието си и да постигнете стабилност предимно в емоционален и психологически план. Ще се опитате да помогнете или да направите нещо добро за мъж от кръга ви близки хора. Мнозина ще преживеят приятна изненада свързана с момиче или с млада жена. Ако имате планове за работа или срещи с жени, събота ще бъде благоприятен ден за подобни ангажименти. Собственото ви дете може да ви зарадва с нещо или самото то да се чувства щастливо поради някаква причина. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате повече семейни задължения. Вероятно повечето от тях ще са свързани с хора, които имат конфликтен характер. Поради тази причина на вас може да ви липсва желание за ангажиране с тях. Напрежението днес може дори да повлияе на отношенията в семейството ви. Не се оставяйте други хора да определят деня ви. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще се наложи да се натоварите с повече работа. Ще имате благоприятен ден за пътуване в близост до вашия град, за срещи с приятели или роднини. Събитие свързано с жена ще бъде повод за разговори и коментари. Възможна е новина свързана с важно събитие в живота на човек, когото познавате. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде благоприятен ден за начало на важни за вас дела. Днес ще имате повод да се зарадвате на малки, но важни успехи. Мнозина ще се зарадват на пари или друго приятно събитие. Избягвайте конфликтите, защото имате един чудесен ден за развитие и прогрес.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще се зарадвате на пари или информация от финансов характер. Това ще ви донесе добро настроение или повече средства в семейния бюджет. Днес ще се обсъждат различни идеи или предложения свързани с работа. Наситени откъм емоции ще бъдат отношенията ви с приятели или роднини.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?