Следвайте ни

3 зодии ще имат проблеми с колеги днес

Днес ще имате възможност да възстановите свои загуби (емоционални и материални), да възобновите отношения със стари приятели или бизнес партньори. Днес ще ви бъде даден шанс да рестартирате отново важни за вас неща, които не са имали възможност да се случат преди. Днес бъдете внимателни с лични вещи като портфейл, ключове за кола, мобилен телефон или лаптоп. Тези от вас, които ще пътуват днес ще преживеят разочарование свързано с човек, който ще бъде причина за това пътуване. Внимание ще изиска и техническата изправност на автобомила ви. Сряда ще бъде благоприятен ден за коресподненция или телефонни разговори с любимия човек. Днес може да си направите регистрация в сайт за запознанства или да започнете по-активно търсене на запознанство онлайн, ако сте несемейни и самотни. В работата ви ще възникне интересна за вас ситуация, която ще ви даде специални очаквания за развитието на кариерата ви. 
 Овен, Лъв, Стрелец: днес ще срещнете затруднения в работата си с клиенти или колеги, с които имате неприключени ангажименти. Ще имате различни затруднения в срещи и разговори от финансов характер в семейството си или с представител на банка, кредитна институция, данъчно управление и др. Днес ще сте обидчиви, чувствителни и докачливи, което може да направи проблематични отношенията ви с други хора. В сряда мнозина ще имат ангажимент свързан с получаването или подписването на финансов документ, договор или кредит. 
Телец, Дева, Козирог, в сряда избягвайте да разчитате на обещанията на други хора. Може да ви харесва възможността да постигнете лесен успех чрез помощта на други хора, но днес вероятно ще останете разочаровани. В сряда всичко ще зависи от вашите собствени усилия и активност. Днес ще имате възможност да реализирате ангажимент свързан с хора от друго населено място. Плановете ви свързани с пътуване ще се окажат сложни за изпълнение. Вероятно те ще бъдат недобре обмислени или лошо организирани. Коригирайте тези тенденции още във вторник, за да смекчите тези неблагоприятни влияния. 
 Близнаци, Везни, Водолей: днес основните ви ангажименти ще бъдат свързани с планирането на финансовите ви разходи през тази и следващата седмица. В любовта в сряда ще възникнат моменти на напрежение или притеснение относно проблеми в живота на партньора ви. Срещи и контакти с хора от различни места ще бъдат важни и енергийно зареждащи, а тяхното развитие ще ви помогне много за успеха на бъдещите ви планове. Изненадите в сряда ще ви донесат повече стрес, но тяхното развитие ще ви донесе личен или финансов успех.
 Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще ви бъде трудно да правите компромиси. Това ще бъде причина за вашия личен дискомфорт днес. В сряда мислите ви ще разпръскват в различни посоки. Единствено от вас зависи да останете здраво стъпили на земята, да си наложите самоконтрол в думи и действия. Добро развитие ще имат вашите задачи и ангажименти свързани с дома ви. Това е ден, в който взетите решения няма да подлежат на корекция. 

Източник:astro.velida.net

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?