Следвайте ни

3 зодии решават битови проблема

viber icon


В сряда нека не ви плашат промените или неочакваните събития. Тази динамика има своя смисъл и ще бъде база на промени в ежедневието ви през следващите 3 - 4 дни. Днес не е благоприятно време за изясняване на недоразумения в романтичната ви връзка и за прояви на ревност. Особено сложни могат да бъдат отношения с партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Желанието ви да контролирате живота на собственото си дете ще срещне решителен отпор от негова/нейна страна. Новите познанства с хора отдалеч ще са нестабилни, неясни и ще бъдат за кратък период от време. В работата си може да постигнете важни резултати, успехи или да бъдете облагодетелствувани от протекцията на жена. Като цяло това щ е бъде благоприятен ден за работа с жени. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде ден, който не бива да пропилявате с мързелуване или с неща, които имат временно значение в живота ви. Това ще бъде ден за работа, в която ако вложите амбиция и усърдие, много скоро ще ви донесе някакво признание. Изненадите днес ще имат връзка с по-млади от вас хора. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред е вас ден благоприятен за любовни преживявания и срещи с приятели. Хубави преживявания, новини или предложения ще получите от хора, които са извън вашето населено място. Днес ще имате късмет във важни за вас задачи, така че бъдете активни. ИЗбягвайте да се затваряте в собствените си проблеми или интереси. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес малко неща ще зависят от вашите действия и решения. Ще имате неотложни ангажименти с хора, които са по-възрастни от вас или са на по-висока позиция в работата ви. Новините днес имат да имат отношение към една житейска раздяла в живота на хора, които познавате или друг вид загуба.  
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще се ангажирате с разрешаването на важни за вас битови проблеми. Най-вероятно те ще възникнат неочаквано днес или ще са останали неразрешени от вчера. В работата си бъдете внимателни със съвети или предложения, които ще получите от колеги или клиенти. Сряда вещае специално събитие или новина в семейството или свързана с роднина. 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?