Следвайте ни

3 зодии настроени за флирт днес

viber icon

  
В понеделник може да се развихрите и да правите неща, за които досега не сте имали смелост. Днес може да рискувате, да правите опити да промените някои неща в живота си, да въведете нови неща в бизнеса си и др. Една новина свързана с дете може да ви накара да помислите за някои нови неща, които може да направите за собственото си дете или внуче (ако имате такива). В понеделник избягвайте да се обвързвате с вещи, които са притежание на ваши приятели. Влиянието върху личните ви или служебни дела на мъж, който вероятно живее в друго населено място ще бъде важно и съдбовно за вас. Мнозина ще се зарадват на добра новина свързана със здравето или друг голям проблем в живота на жена. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес основната опасност от провал или загуба в живота ви може да дойде чрез различни опити за хитруване, мързелуване или манипулиране на хората около вас. Всъщност днес, вие също може да бъдете обект на подобни действия от страна на хора, които се интересуват само от собствените си интереси и комфорт. Понеделник ще намери с какво да ви изненада. В повечето случаи изненадите ще бъдат приятни. Днес бъдете отворени за думите и предложенията, които ще получите от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте настроени за флирт, интимни и романтични преживявания, за забавления с приятели или с роднини. Ще преживеете различни вълнения около събитие в живота на млад мъж. Днес може да очаквате  важна за вас информация или разговор, които да ви заредят с оптимизъм за бъдещето ви. 
Близнаци, Везни или Водолей, днес голяма част от ангажиментите ви ще бъдат свързани с млади хора от женски пол. Ще сте ангажирани с обещание или подкрепа в действията на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Новите ви контакти или романтични познанства с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще имат тепърва интересно развитие в живота ви. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще започнете да изпълнявате без отлагане различни ангажименти, които са важни за брака или за семейството ви. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно за вас и са възможни парични постъпления. Това ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес, където ще възникнат нови възможности или ще се зарадвате на важни за вас резултати. 
 
Източник: astro.velida.net

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?