Следвайте ни

3 зодии, които да очакват годеж през юли

viber icon
Везни

Започвате да се притеснявате, че никога няма да чуете прословутия въпрос, който чакате от цяла вечност. Чудите се дали човекът до вас не е размислил и дали взаимоотношенията ви вървят в правилната посока. Истината е, че ви очаква незабравима изненада, а липсата на разговори по темата е част от нея. Открили сте своя човек и трябва да бъдете спокойни, че и той мисли същото за вас. Имате уважение един към друг, разбирателство, нестихваща страст и всичко, за което някога сте си мечтали.

Козирог

Козирози, съвсем скоро и вие ще оставите разума на заден план и ще се впуснете в бурните емоции на сватбената авантюра, защото сте сред зодиите, за които е съвсем възможно да получат предложение през идния юли. Планетите за вашия знак са подредени по начин, който предполага много семейна хармония и свързване на ново ниво, което може и да означава поява на бебе за тези, които не планират да минават под венчилото.

Рак

Чакането за вас приключи, най-накрая мечтата ви ще се сбъдне. Толкова дълго сте търсили правилния човек и сте мечтали за свое собствено гнездо, че на моменти още не можете да осъзнаете, че наистина сте го намерили. Очаквайте най-незабравимото предложение за брак и просто се радвайте на щастието си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?