Следвайте ни

3 зодии да внимават с плановете днес

viber icon

Неделя ще бъде ден на възнаграждение или наказание, според делата ви през последните месеци и седмици. Това е ден, в който всяко преживяване ще е отредено по Съдба и неговата промяна е невъзможна или нежелателна. Днес се опитайте да погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Опитайте се да промените преди всичко себе си, за да промените и останалите неща в живота си, които ви създават дискомфорт. Днес мнозина ще се зарадват на неочакван шанс или късмет, но това ще има връзка с горенаписаното от мен. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви зарадва събитие или новина свързана с плановете ви за следващата седмица. Днес ще имате възможност да развиете интересни и полезни за вас контакти. Ще имате благоприятен ден за пътуване на кратко разстояние. Едно планирано или неочаквано посещение в дома ви ще бъде по важен повод. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте по-емоционални и чувствителни. Чувствителността ви днес може да ви направи по-добри, но докачливи и лесно обидчиви. В неделя ще имате повече разговори или срещи с жени от кръга си роднини или приятели. Хубавите новини, събития или късмет ще дойдат чрез хората около вас. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни планове и ангажименти. Бъдете предпазливи в обещания, които ще дадете на приятели или роднини. Днес са възможни здравословни неразположения, леност и липса на достатъчно енергия за сериозна работа. Любовният или професионалният живот на дете или на млад човек ще бъде повод за разговори или други събития. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя не се натоварвайте с важни или отговорни дела. Днес всеки ще премине през някакво изпитание. То може да е свързано със силата на вашите чувства, воля или търпение, вяра или доверие. Днес ще търсите изход или нови идеи за разрешаване или стабилизиране на финансите си. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?