Следвайте ни

Три зодии да се готвят за сватба през 2020

viber icon

Астролозите твърдят, че настъпващата 2020 г. ще бъде изключително благоприятна за създаване на семейство. В същото време много знаци на Зодиака, които сега са самотни и дори не мислят да посрещнат съдбата си, могат да чуят дългоочаквано обяснение в любов.

Именно те, могат да получат предложение за брак. Сега изглежда невъзможно, но звездите в един миг могат да ви накарат да се почувствате, близо до своята втора половина. Може да замечтаете да искате да се събудите до него, да се грижите, да имате общи деца.

И ето, бързаме да зарадваме трима представители на зодиакалния кръг, които догодина може в голяма степен на вероятност да се оженят или да се омъжат:

Близнаци

Близнаците, които вече имат редовен партньор и за момента, успяват да вървят ръка за ръка в много неприятности и трудни периоди. През 2020 г. за кратко време представителите на знака ще разберат, колко много се нуждаят да обичат любим човек. Вече има любов, емоционална близост, физическа - преди всичко. Така, че защо да не опитат? Време е да направите предложение или да кажете плахо "Да!" и вземете годежния пръстен. Близнаците, които все още са несемейни, могат да се срещнат със своя мъж на мечтите, през първите месеци на следващата година. В същото време няма да отлагате решението за легитимиране на връзката, тъй като ще разберете, че се вписвате заедно като парчета от пъзел.

Стрелец

За много Стрелци 2020 г. ще бъде година на любовта. Вярно е, че някои съмнения и колебания не могат да бъдат избегнати. Те ще са особено осезаеми в самото начало на годината. Заедно с любимия човек ще обсъждате планове за близкото бъдеще, докато психически рисувате картина на семейното си щастие. В крайна сметка ще стигнете до извода, че не може да живеете един без друг. Жените Стрелец ги очаква много оригинално предложение, от което няма да могат да се откажат. Личният ви живот ще се развива бързо, давайки много нови вълнуващи емоции.

Скорпион

Още през настъпващата пролет Скорпионите ще летят от усещането за нежност и любов. Такова ще ги е обгърнало в булчинска мантия от нежност, красота и мечти. Мнозина ще разберат, че най-накрая са срещнали своята сродна душа и не искат да я пускат. Време е за следващата, по-решителна стъпка. Сватбата може да се състои в края на 2020 година. Тържеството ще бъде толкова пленително, че и вие, и гостите ще го помните дълги години! Астролозите съветват жените Скорпиони да бъдат търпеливи. Може да развалите изненадата, която вашият партньор подготвя за вас с натрапчивите си въпроси и бързане.

Източник: iwoman.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?