Следвайте ни

3 зодии да очакват новини днес  

viber icon

 

Вторник е ден, в който ще трябва да действате в синхрон с хората около вас. Всяка дисхармония в отношенията ви с хората около вас ще бъде причина за хаос и загуби в делата ви. Избягвайте да се натоварвате с финансовите проблеми на мъж от дома или от работното ви място. Тяхното разрешение не зависи от вас! Във вторник може да планирате полезни или успешни задачи с родственик роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Днес ще сте в очакване на новини, информация и разговори с хора, които живеят в същото населено място като вас. От тези действия и събития ще зависи развитието на плановете ви през тази седмица или до края на август. Това ще бъде благоприятен ден за изчистване на съмнения относно диагнози свързани със здравето ви или със здравето на човек от семейството ви. Вторник ще бъде благоприятен ден за лечение и възстановяване. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви се наложи да вземете едно важно решение. Разходите ви във вторник ще трябва да бъдат планирани, за да не изпаднете в затруднено положение. Ако днес възникнат финансови проблеми променете нещо в разходите си за следващите дни и седмици. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате контакти с момиче или с млада жена, която е член на вашето семейство или тя е от кръга ви роднини. Във вторник избягвайте хитрости, за да постигнете ваши важни цели. Днес подобни действия ще се обърнат против вас. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще прекарате голяма част от деня си в разговори или срещи с приятели. Днес ще обсъждате различни финансови ангажименти, както и планове свързани с допълнителни доходи. Отношенията ви с хора, които живеят близо до вас ще имат важно значение. Внимание ще изискат действия свързани с подписването на договор от финансов характер. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник добро развитие ще имат ваши ангажименти с жена. Влиянието в делата ви на такава личност, определено ще бъде благоприятно за вас. Избягвайте да разрешавате битов или имотен проблем с човек, който не живее във вашия дом. Очакванията ви свързани с пътуване ще се отложат за някои от следващите дни. 
 

 

Източник: astro.velida.net

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?