Следвайте ни

3-те зодии, за които да не се жените при никакви обстоятелства

viber icon

"Човек и добре да живее се жени", но не го правете за някоя от тези 3 зодии, ако не искате да се проклинате цял живот.

Овен

Овните са много харизматични, имат чудесно чувство за хумор, високи цели и изслушват винаги събеседниците си. Способни са на всички, за да спечелят доверието на половинката си. След сватбата обаче поведението им тотално се променя.

Те постоянно са недоволни от нещо или пък им е скучно, а често случаи и депресирано. На тях им е най-добре да си стоят вкъщи и по възможност сами, отколкото да приключенстват или пътуват с любимия човек. Те постоянно ще са или ядосани или наранени и ще са истинска бомба със закъснител.

Везни

В началото на една връзка Везните се държат чудесно. Те са мили и готови на какво ли не за щастието на любимия човек.

Щом обаче си кажете заветното "Да", то те рязко се променят - ще станат мързеливи и нацупени. Започват да се фокусират върху себе си, а половинките им просто остават на заден план. 

Готови са да правят скандал за всичко и правят винаги обратното, сякаш напук, само и само да ядосат половинката си.

Скорпион

Скорпионите в началото са страстни и са готови на всичко, за да спечелят любовта на обекта на своите желания. След сватбата обаче те се отпускат и променят. Пригответе се да ги видите в тотално различна светлина, от тази, която сте очаквали. 

От грижовни мъже те се превръщат в ревнивци, които непрекъснато си врат носа във всичко. Забравете за всякакво лично пространство, освен ако не сте готови на свада. 

Скорпионите стават големи егоисти и мислят главно за себе си, без значение дали първоначално са били готови да ви дадат и якето от гърба си, само за да сте щастливи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лефтеров

Лефтеров

30.11.2020 | 18:45

Моля Ви, Престанете да публикувате такива нелепи заглавия, че ставате вече смешни!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?