Следвайте ни

3-те зодии, които винаги се връщат

Телец

Телците са много горделиви, както всички знаем. За ината им дори няма да споменаваме. Нарани ли ги някой, наумят ли си нещо, импулсивно си тръгват тук и сега, без обяснения и без шанс да останат. Не и докато са толкова ядосани. След време обаче Телците доказват своята слабост с това, че започват да те търсят отново, да пишат, да звънят. Искат да си върнат щастието, което са имали, вече позабравили обидата и огорчението. Допуснете ги до себе си, те ще са ви благодарни. И повярвайте, няма да усетите разлика от човека, с когото сте били преди. Единствено могат да бъдат по-добри.

Дева

Девите дълго премислят, преди да си тръгнат или да разрушат нещо, което са градили с толкова усилия и са хвърлили толкова време, както и емоции. Техните решения никога не са импулсивни, дори когато някой им изневери. Готови са дадат втори шанс. Когато си тръгнат обаче и не са сигурни в това, не им трябва много време, за да се върнат обратно. Това, което искат като сигурност е обещание, че нещата няма да се повторят. Никога не забравят напълно раздялата и има шанс сериозно да ти натякват за грешките ти, които са довели до нея.

Везни

Везните винаги търсят най-правилното решение за двамата партньори. Никога не си тръгват от егоизъм и желания, които засягат само него. Везните добре премислят всички варианти, готови са да простят много и да направят много компромиси. Когато си тръгнат окончателно поради някаква причина, им е нужно много дълго време, преди да решат отново да се върнат. Но винаги го правят накрая като се опитват да се свържат с ваши приятели, които да ви подготвят за това.

Източник: iwoman.bg

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?