1939
Следвайте ни

3-те зодии, които са родени да бъдат глезени

viber icon

Има хора, които обичат да се справят сами и не понасят някои да ги обгрижва прекалено, докато други се наслаждават на това някой да ги глези, да им купува разни неща, да им готви, да ги радва с изненади и жестове, да им организира пътувания. Тези хора са от тези 3 зодии, според "Pink Villa".


Овен

Овните просто са свикнали всичко да става по техния начин; да получават това, което искат. Понякога те не отдават такова значение какво се хареса на другите и какви са интересите на близките им, а просто са разглезени и поставят на първо място своите нужди и занимания. Огнени зодии са, горди и с его. Когато видят, че някой им прави големи изненади и наистина се интересува от тях, обгрижва ги - те го оценяват и хвалят.

Рак

Те обичат с цялото си сърце и са много чувствителни. Изключително емоционални и грижовни зодии - самите те правят много хубави жестове, интересуват се от близките и ги радват с подаръци, помагат им. Харесва им мисълта някой да прави за тях същото - да приоритизира техните нужди, да се грижи за тях и да ги глези. За тях това е любовта и копнеят за партньор, който показва, че ги обича, цени, пази и бди над тях.

Стрелец

Стрелците са като разглезени малки деца. Те са безгрижни, весели, не мислят много за последствията, действат импулсивно и не се страхуват. Не позволяват никой да стои на пътя им и държат на своето. Свикнали са да омайват с чара си и сладките си приказки, така приятелите, роднините и партньорът им винаги им угаждат и ги глезят; прощават им всичко. Насърчават близките да се грижат за тях и да ги обсипват с изненади.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?