Следвайте ни

3-те неща, които ви правят неустоими и не са свързани с външността

viber icon

Обществото в което живеем налага едни критерии за красота, които включват екстеншъни в косите, силикон в гърдите и всякакви изкуствени подобрения. Въпреки това естествената красота продължава да бъде ценена, а това, което привлича мъжете като магнит в една жена дори не е визията, а тези черти на характера и поведението:

Страстта
Страстните хора са най-щастливи, защото са разбрали какво ги крепи в живота и правят всичко по силите си, за да достигнат целите си. Жените, който имат амбиции и ги следват се открояват с чара си. Когато една жена е твърде заета със спасяването на тропическите гори или с борбата за реформа на минималната работна заплата, или ако е шеф в корпоративния свят, тя не разполага с време, за да се втренчва в това, което става върху лицето й. Но страстта, с която тя работи я кара да цъфти всеки ден.

Добротата
Добротата прави жените красиви и нежни. Жената, която се грижи за околните, помага и е отзивчива пленява всички с обаянието си. В този свят добрата жена не намира време за лицемерии, кавги и мрачни мисли. Тя се отнася с уважение към хората и не се откроява с благородната си красота.

Усмивката
Макар, все по-рядко срещана, усмивката е една от най-важните козове на красивата жена. Усмихнатата жена сияе със собствена светлина и озарява околните. Най-добрата защита е усмувката. Никога не съм виждала усмихнато лице, което да не е прекрасно. Усмихвайте се по цял ден и ще видите как не само Вие ще сте по красива, но и ще Ви заливат повече положителни емоции.

„Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. Не зависи от цвета на косата, нито от ръста, нито от фигурата. Цялата красота е тук – тя се почука по главата. – В това как се движиш, как говориш, как мислиш, как ходиш…“ Джоан Харис, пише magazine.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?