Следвайте ни

3 разлики между истинския онлайн магазин и фалшивия

viber icon

Атрактивните реклами, които изскачат във Фейсбук и Инстаграм, често водят до непознати сайтове. Преди да финализирате поръчката, винаги проверявайте магазина. Ако фирмата изглежда професионално, има добри отзиви от потребители и отдавна е на пазара, най-вероятно няма за какво да се тревожите. Ако обаче не можете да откриете и едно мнение по форуми, а рекламата се хвали със стотици доволни клиенти, напълно е възможно магазинът да е фалшив.

Големите, международни търговци обикновено са легитимни. Обратно ​- малките, новосъздадени сайтове, които не са свързани с официален вносител, не са надеждни. Отделете време и да сравните офертата с останалите подобни предложения онлайн. Пазаруването през интернет ви дава възможност да следите целия пазар, затова не бързайте да купувате импулсивно, особено ако нямате доверие на сайта. Запомнете, че „ексклузивните“ оферти, които изтичат след броени часове или от които остават „последни бройки“, също не са от най-сигурните за пазаруване. 

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?