Следвайте ни

3 признака според зодията му, че е влюбен в теб

viber icon

Хората са загадъчни - това е факт, особено за лица от противоположния пол. Трудно е да дешифрираш, какво казват или правят, дори и да не се интересуваш от тях. Какво можем да кажем, когато ги харесваме.   Астрологията не може със сигурност да предскаже поведението на друг човек, но може да предложи възможни интерпретации на поведението, в зависимост от зодиакалния знак.

 

Овен (21 март - 19 април)

Овенът е най-демонстративният от всички знаци. Ако той се влюби във вас, ще узнаете за него от постоянството му. Той ще иска да бъде с вас, през цялото време. Периодично ще демонстрира своите приятни качества.

 

    Телец (20 април - 20 май)

Телецът е трудно да го разбереш, затова е и трудно да разбереш, какво чувства към теб. Ако се смее на шегите, усмихвайки се с очи, това е знак за силните му чувства. Друг начин, по който Телецът показва своята привързаност, са приятните малки неща и знаци на внимание, които ви показва.

 

Близнаци (21 май - 20 юни)   Близнаците са социална пеперуда. Те се интересуват много от хората, внимателно слушат всичко, което казвате. Близнаците ще звънят, ще изпратят съобщения без причина, ще говорят с вас за живота.

 

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците запазват чувствата си. Може да не знаете, че са се влюбили във вас, докато не предложат брак. Въпреки това, един от начините, по които проявяват силни чувства, е тенденцията да се действа рязко и мощно. Той искат да ви предпази от всякакви неприятности и скърби.

 

Лъв (23 юли - 22 август)

Ще научите, че Лъвът е влюбен във вас, чрез големите жестове и подаръци. Така, например, ще ви подари хиляда червени рози или ще каже, че ви обича, ако седнете в този „бял кадилак“. Той също така обича да ви показва на приятелите си и без проблем споделя чувствата си с тях и вас.

 

    Дева (23 август - 22 септември)

Девата е обратното на Лъвовете и докато Лъвовете стават по-смели с тези, в които се влюбват, Девата става по-спокойна. Може да си помислите, че са направили нещо нередно или че са полудели по вас, но просто мислят как да ви помогнат и как да улеснят живота. Ако противник застане на пътя, Девата ще отстъпи, така че се уверете, че никой не ”блокира“ пътя към сърцето ви.

 

Везни (23 септември - 22 октомври)

Мъжете везни са отворени, когато става дума за щастливо чувство на любов. Те могат да се откажат от показност в чувствата директно. Ако Везните се влюбят във вас, ще го покажат, като положат усилия да прекарат време с вас. Мъжът Везни ще покаже намеренията си с класически език на тялото, като целувки, прегръдки и докосвания на обществени места. Той иска всеки да знае как се чувства към избраницата си.

 

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са интензивни, но когато се влюбят, ще се почувствате така, сякаш сте под рентген. Когато погледнете в тях ще усетите топлината на страстта им. Дори няма да се налага да питате. Той знае, какво прави.

 

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Когато Стрелец ви дава време, това показва, колко много се интересува от вас. Стрелец има много приятели и интересни познати, места, които не е посещавал. Има редица събития, които го вълнуват. Така, че ако намери време за вас, това е огромен знак, че се е влюбил.

 

Козирог (22 декември - 19 януари)

Ако Козирогът се влюби във вас, той ще ви каже това директно. Това може да не е най-романтичната декларация за любов, която сте чували, но е в неговия начин. Козирозите може да не са най-романтичните, но сърцата им светят от страст.

 

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите могат да са много загадъчни и да скрият чувствата си. Мъжът водолей, знае, че се влюбва, но просто не вижда причина да го показва. Може да се наложи да проучите този въпрос. За целта, проверете профила му в социалните мрежи или разпитайте приятелите и семейството за това, което говори за вас.

 

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите показват, че са се влюбили във вас, правейки се на емоционално уязвими. Мъжът Риби ще предвиди желанията на избраницата си, преди тя да разбере, какво иска. Когато Рибите са обичани, те ще накарат половинката си да се почувства чута и разбрана.

източник: актуално

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?