Следвайте ни

3 причини да изберем работата от хоум офис

viber icon

С избухването на пандемията миналата година много работни места трябваше да организират работата си така, че екипите им да работят от вкъщи. Вижте някои сериозни предимства на работата от хоум офис и защо никога не бихме се върнали да работим в традиционен офис. 

1) Не губим време в трафика

Независимо дали пътувате с градски транспорт или с автомобил, знаете, че поне час от деня ви е загубен в пътуване. Той може да се ползва за редица други неща - повече сън, повече почивка или някакви домашни задачи. А може просто да свършите повече работа. В крайна сметка никой не обича да виси по задръствания и това е очевидно. Една от страничните ползи на работата от дистанция е именно това. 

2) Повече време с близките ни 

Ако работите от вкъщи вероятността да сте близо до семейството си е голяма. За някои това може да е пречка за концентрацията, но никой не отрича, че прекараното време със семейството е сред най-ценните неща. Работата от дистанция ни позволява да прекарваме повече време с тях и най-малкото да обядваме заедно когато сме вкъщи, пише actualno.com. 

3) Време за вършене на домашни задачи

Когато работите от вкъщи спокойно може да свършите дребни неща, които няма как да направите ако сте в офиса - да сготвите, да пуснете една пералня и дори да изчистите. Има легенди за колеги, които са пекли пържоли докато са участвали в конферентен разговор - шегата настрана, наистина е полезно да свършите нещо у дома докато слушате презентация или обаждане, в което не говорите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?