3 месеца след смъртта: Ламбо се върна при сина си

"Сънувам татко, често си говорим, но това е само между нас, не е за разказване. Вярвам, че е някъде там и ме съветва. Вярвам в прераждането. Няма как той да не ми липсва, защото винаги е бил мотиваторът ми да си взимам изпитите и да продължавам напред. Много се гордееше, че ще ставам първият лекар в родата."

 С тези мисли на Голяма Задушница синът на Стефан Данаилов- Влади, ще запали свещ за душата на покойния си баща и ще се помоли за него. Само след дни- на 27 февруари, се навършват три месеца от смъртта на големия актьор.

" Вече ми е трудно да говоря за емоции, защото съм станал по-смирен и по-действащ. Сега се въртя в работата, вкъщи, с Виктория правим интересни неща заедно, но съм по-уравновесен, знам какво искам", допълва Влади. Наследник на големия актьор вече на Христова възраст и от доста време насам се е заел сериозно с обучението си. Споделя, че тази година с половинката си Виктория мислят да поработят за бебе и се надява това да се случи. Данаилов младши всеки ден се чува с майка си Ирен Кривошиева и се радва че тя играе на сцената,  пише България Днес.

За божиите работи наследникът на Ламбо често говорил с духовния си баща отец Ефрем, който за съжаление починал на рождения ден на Стефан Данаилов.

"Той ми помагаше много с напътствия, живееше в Аризона. Много ми беше мъчно, но знам че и двамата са на по-добро място. Ефрем беше жив мъченик, помагаше на всички, беше зареден с много любов, раздаваше я, не оставяше никого на пътя". 
 


 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Иванова

Иванова

24.02.2020 | 04:21

Добре, че една жена, запазва детето си от ,греховна любов'' . И мъките и страданията си заслужават! Казват, че обикновено,,влики хора отават без наследници! Ако не Данаилов, то Ирен е помислила, че в живота й трябва да има наследник! Избрала е БАЩА НА ДЕТЕТО Й! ПП Приема , че не е любимата на Данаилов! Цял живот търси любовта на живота си! Не се вкопчила в Данаилов,,на всяка цена". Стиг й , че има син! Дано се гордее с него! Явно е, че бидейки в друга страна, ние няма как да се гирдеем с него! Това е без значение!

Отговори
2 1
Петрова

Петрова

25.02.2020 | 21:00

Не намесвайте майка му тук - не заслужава! Не съм срещала по-недостойна жена!

Отговори
1 0
Колйо

Колйо

23.02.2020 | 10:27

В Брадъра,.не беше качествен. Детето на мама!

Отговори
3 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?