3 детегледачки бдят над бебето на Мариана Попова и Плачков

Актьорът Веселин Плачков, който доброволно напусна Къщата на „ВИП Брадър“ след спречкване с дразнителя Валентин Кулагин, будува край бебешкото кошче на новородената си дъщеричка – пише в. „Уикенд“. Певицата Мариана Попова роди малката Екатерина Веселин Плачкова, докато Веско бе в сеирджийското риалити – отбелязва изданието.

Заради раждането със секцио и продължителното възстановяване около 2 месеца, на смени за бебето се грижели двете баби на Екатерина. Мариана и Веско наели и детегледачка, пенсионирана медицинска сестра. За зла беда и трите помощнички на артистичното семейство временно не можели да помагат. Наложило се Веселин Плачков сам да се грижи за пеленачето.

Бившият брадър цъфна с огромни торбички под очите, подпухнал и недоспал в студиото на „На кафе“ в понеделник сутринта. „Цяла нощ не съм мигнал. Оказа се, че и двете баби в момента не са на разположение, а детегледачката ни се разболя. От два дни аз съм нощна смяна“ – призна Веселин Плачков.

Мъжът на Мариана Попова напусна уж по собствено желание най-популярната къща в България, като официалното обяснение бе клаустрофобия. Страхът му от затворени пространства се прояви, след като Големия брат го затвори в изолатора с дразнителя Кулагин и кулинарката Божана Кацарова. Плачков обаче излезе, за да се върне вкъщи до родилката Попова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?