4232

27 май - 02 юни: Най-хубавият ден на всяка зодия през следващата седмица

Овен - сряда, 29 май

През този ден ще бъде важно да обърнете специално внимание на всичко, което е неотложно в живота ви. Също така времето ще е благоприятно за пазаруване и запознанства с нови хора. Важно ще е да се посветите на семейството, приятелите, тоест на всички скъпи хора, които разведрят ежедневието ви. В края на деня си позволете да се отпуснете по любимия си начин. 

 

Телец - понеделник, 27 май

Това е ден, който вещае хармония и трябва да се използва. Денят ще е подходящ да си дадете малка почивка и да помислите за целите в живота, към които трябва да вървите. Късметът ви се развързва. 

 

Близнаци - неделя, 2 юни

В началото на месеца нещата ще ви изкристализират, ще разберете по-добре целите си, но и ще осъзнаете възможностите си. Ще почувствате необходимите сили за ново начало и определено трябва да се възползвате от това.

 

Рак - вторник, 28 май

Приемайте съвет от хора, за които знаете, че ги е грижа за вас. Ще излезете от заплетена ситуация, която дълго време ви мъчеше.

 

Лъв - петък, 31 май

Лъвове, в петък звездите ще ви приканят да се откажете от всичко, което ви пречи и обезсърчава. Намерете силата в себе си и вървете смело към целите си. Също така имайте предвид, че ще имате по-голям успех във всичко, ако проявявате малко повече доброта и топлота към другите хора.

Дева - сряда, 29 май

Деви, в сряда ще влезете в светлината на прожекторите. Където и да отидете, всички ще се влюбят във вас. Насрочете всичките си важни срещи за този ден, защото сега е моментът, в който никой няма да е в състояние да ви откаже нищо. 

 

Везни - събота, 1 юни

В събота обвързаните представители на зодия Везни ще преминат в нов доста по-сериозен етап на отношенията си. Вие знаете, че половинката ви е човекът, с когото искате да създадете семейство, но сега Вселената ви приканва да проведете един дълго отлаган разговор. Необвързаните представители на зодията ще срещат една интересна личност и ще попадат в плен на любовна магия. 

 

Скорпион - четвъртък, 30 май

Скорпиони, в четвъртък звездите са на вашата страна и имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Много възможно е да посрещнете края на годината в ново жилище. Бъдете внимателни, когато подписвате документи. Вселената е на ваша страна. 

 

Стрелец - петък, 31 май

Една любов ще започне да разцъфтява. Това е началото на една приказка, за която дълго време мечтаехте. Ще имате изключително романтичен ден. Заслужавате истинска любов и ще я получите. 

 

Козирог - неделя, 2 юни

Едно голямо бреме, което тежеше на плещите ви, ще падне. Сега, когато проблемите ви са зад гърба ви, можете да мечтаете смело за новите върхове, които да покорите. 

 

Водолей - понеделник, 27 май

Водолеи, късметът ви най-накрая ще се развърже и ще излезете от задънената улица, в която беше попаднал животът ви. Имате всички шансове да реализирате набелязаните цели, защото научихте нужните уроци. 

 

Риби - събота, 1 юни

Случайна среща с човек, който ще обърне живота ви на 180 градуса. Вселената ви съдейства за реализацията на всички планове, които сте направили, пише Actualno.com.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?