2374

27-годишно приятелство: Киану Рийвс с трогателен жест към Сандра Бълок

В обширен материал за звездата от „Джон Уик“, публикуван в “Esquire”, Сандра Бълок разказа за една случка с Киану Рийвс от преди повече от две десетилетия.

След малко повече от година след като се запознават на снимачната площадка на филма „Скорост“ през 1994 г., Бълок и Рийвс се мотаели и си говорели, когато темата за шампанско и трюфели се появила в разговора, а Бълок директно си признала, че никога не е опитвала комбинацията.

Няколко дни по-късно актрисата си била вкъщи и лакирала ноктите си заедно с нейна приятелка, когато чула отвън да спира мотоциклет. Вероятно вече се досещате кой е бил принцът на две колела? Да, самият Киану ѝ донесъл цветя, шампанско и трюфели.

„Просто си помислих, че може би искаш да опиташ шампанско и трюфели, за да видиш какво е“, казал той на Бълок, според статията.

„Той седнал на дивана. Бълок наляла малко шампанско и отворили трюфелите“, пише в статията на “Esquire”. „Киану протегнал ръцете си без да продума и Бълок лакирала ноктите му в черно като нейните.“

Сандра Бълок разказва, че двамата никога не са били двойка, защото това би разрушило страхотното им приятелство. Вместо това, споделя тя, те израстват заедно „по успоредни пътища“, които се пресичат, където могат.

„И колкото повече време минава, толкова повече се страхувам от човешкото същество. Щях ли да мога да кажа това, ако той ме беше зарязал и ядосал? Вероятно не“, споделя откровено тя.

Киану Рийвс има репутацията на щедър човек, който често прави произволни прояви на доброта към фенове, приятели и колеги, с които работи.

През октомври той подари на всеки член от каскадьорския екип на „Джон Уик: Глава 4“ лично гравирани часовници Rolex на вечеря в Париж. А през 2019 г., когато полетът му от Сан Франциско до Лос Анджелис каца аварийно в Бейкърсфийлд, той забавлява другите пътници със забавни факти за града и им пуска специално селектирана от него музика.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Димитров

Димитров

25.04.2022 | 18:02

Парите не съ фактор, ако си пич с пари си по голям пич. Ако си гад ставаш по голямо гад..

Отговори
3 0
Ттт

Ттт

24.04.2022 | 10:03

Голям човек,да е жив и здрав,и повече хора като него да има.

Отговори
24 0
Гошо

Гошо

24.04.2022 | 06:32

Бахти и тъпото парче този Кеяноу

Отговори
2 27
Филибелия

Филибелия

24.04.2022 | 14:32

Обикновенно с това име"Гочо" се кръщаваха прасетата на село.

Отговори
12 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?