4020

25 години по-късно Бекъм отново е влюбен: Тя е моята представа за съвършенство

Дейвид Бекъм разкри, че "винаги е знаел, че ще бъде" със съпругата си Виктория, още преди да се срещнат. Това разкритие е в чест на скорошната им 25-годишнина от сватбата им, съобщава таблоидът Daily Mail.

Интервюто, което даде Дейвид бе пред The Sun. Там разказа как се е запознал с Виктория, какво е било първоначалното му мнение за изпълнителката от Spice Girls и как връзката им се е развила във времето.

"Винаги съм казвал, че Виктория ще бъде последната жена в живота ми", каза Бекъм пред изданието. "Няколко месеца преди да се запознаем, бях в чужбина с отбора на Англия. Бях в хотелската си стая, когато на телевизора се появи клип на Spice Girls." По негови думи, когато видял Виктория на екрана, казал на съотборника си, че един ден ще се запознае с нея и тя е момичето за него. "Тя бе моята представа за съвършенство", обясни Дейвид.

Виктория също знаела, че един ден двамата ще се срещнат. "Харесвах го още преди да се запознаем. Спомням си, че давах интервю за футболно списание и ми показваха снимки на футболисти. Когато дойде неговият ред, нямах представа кой е, но първата ми мисъл за него беше, че е великолепен."


Дейвид и Виктория се срещат за първи път през 1997 г., когато тя посещава футболен мач на Манчестър Юнайтед. По нейни думи тогава само се поздравили и то отдалеч. Развръзката се случила, когато отишла отново на негов мач, като този път не пропуснала да си даде телефонния номер.


"Първия път си помислих, че съм си пропилял шанса, но тя се появи пак. Тогава вече нямаше как да не й поискам номера", разказа Дейвид. Скоро след първата им среща двамата стават неразделни. А през януари 1998 г., само една година след запознанството им, обявяват, че са сгодени. Месеци преди двойката да стане официално семейство, посреща първото си дете - Бруклин. Сега, почти 25 години заедно, вече имат четири.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?