4232

22-28 април: Това са зодиите, които ще срещнат истинската любов...

Телец

Забелязали сте във връзката си, че това изглежда е моментът, когато на двама ви се дават насила определени житейски уроци. Въпреки че тези поучителни преживявания в любовта може да се почувстват трудни в началото, ще видите, че всичко изглежда се случва с причина. Тази причина в крайна сметка прави живота по-добър и за двама ви. И вие, и партньорът ви ще откриете, че всичко, което се случва в живота ви, има цел. По време на този много специален транзит ще можете да поставите всички тези груби уроци в перспектива и това, което ще видите - като двойка - е идеята, че ако това не се е случило или това не е преминало, тогава нищо от това, което имате сега, няма да има смисъл.

 

Стрелец

Вие сте узрели и сте готови за нещо добро, тъй като сте преминали през изтощение напоследък. Хубаво е да знаете, че вашият партньор ви е подкрепял напълно през цялото време, което е помогнало изключително много на вашето психическо състояние. Не само сте се излекували от продължителните ефекти на предишна връзка, но и че сегашният ви партньор изглежда следва същата линия като вас. Ще видите, че този ден не само протича гладко, но също така има излъчване на обещание около вас; изглежда, че предстоят още много дни като този.

 

Козирог

Най-накрая можете да кажете, че това, което имате с човека, с когото сте, е страхотно и всъщност много креативно. Вие и вашият партньор сте търсили това идеално нещо, което да споделите. Оказва се, че ще откриете, че това, което ви свързва по начини, които не сте смятали за възможни, се крие в способността ви да създавате нещо красиво заедно. Това може да варира от създаване на музикално произведение на изкуството до създаването на дете.

 

Риби

Това, което знаете е, че това, което правите с партньора си, е това, което Искате да правите. Тук няма чувство за задължение. Не се чувствате така, сякаш „трябва“ да направите нещо. Това, което кара този ден да изглежда толкова положителен и добър за вас, се крие в идеята, че решили да се съгласите по определени теми и тези неща са били точки на спор за вас в миналото. Уви, вие сте пораснали, както и вашият партньор, и изглежда, че сте преминали отвъд точката, в която се чудите дали ще издържите като двойка или не. Вие и партньорът ви знаете, че и двамата отделяте време и затова, ако нещата вървят толкова добре, колкото изглеждат в момента, това е, защото вие сте създали и това. Разработили сте всички кривини във връзката и това, което сега ви остава, е истинското разбиране за любовта, творчеството и необходимостта да бъдете заедно до края, пише Actualno.com.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?