Следвайте ни

14 неща, които са свещени за мъжете и не трябва да закачате

viber icon

Че жените са от Венера, а мъжете от Марс се знае отдавна, но тук ще прочетете нещата, които всеки втори мъж защитава и ако искате да живеете в мир и разбирателство не трябва да закачате тези теми.

1. Фактът, че Майкъл Джордан e категорично по-добър играч от Леброн Джеймс
Момчетата винаги спорят за професионализма на всеки участник от шампионатите, защитават ги, сякаш са част от Женевската конвенция. Може би си виждала свирепия им поглед, когато чуят твърдението, че Мохамед Али е бил по-добър боксьор от Роки Марсиано. Те биха убили за всички тези твърдения, биха имали свои виждания за тези неща, но ако ги питаш кои обувки биха подхождали за твоята рокля, не могат да ти кажат.

2. Опитите да имат брада
Не всяка брада може да е перфектна. Но ако той успее да си отгледа с доста усилия дори и пет косъмчета брада, не бива да се шегуваш с това, защото ще го ядосаш, и то доста. Независимо от къде идва вдъхновението му да си пусне брадичка, мъжът се вълнува, когато вижда успехите си.

3. Любимата им стара фланелка
Говорим за старата им блузка по футбол още от гимназията, която е износена, но не няма начин да я изхвърли. Ти също не прави тази грешка. Може да е само една, може пък и да има пълно чекмедже с такива, но бог да ти е на помощ, ако пипнеш тази ценност или я използваш за парцал. Тя е истинска част от него и славното му минало.

4. Колата им
За мъжа колата е като част от семейството. Той може да си позволи да каже нещо лошо за нея, но не и ти. Може да й липсва покрив или да не може да покрие изискванията за вредни емисии, но той винаги ще държи на нея. Всеки мъж си представя, че кара най-мощната, най-бързата и хубава кола, а всъщност тя може да е просто KIA RIO.

5. Купчината мръсни чорапи в стаята им
Те могат да имат толкова огромна купчина чорапи в стаята си, че чак да се замислиш дали въобще е възможно да се носят толкова много чорапи през целия им живот. Не се занимавай с това. Освен, разбира се, ако не живеете заедно. Но е по-добре да не поставяш под въпрос какво се крие под купчината. Току виж си намерила нещо още по-ужасно.

6. Архивите им с порно
Когато мъж има нужда да еякулира в безопасността на собствения си дом, това е безценно. Случват се много неща, докато той получава ерекция и тази мъжка страст не може да се сравни с нищо. Ако влезеш в тази заешка дупка, не се знае какъв ще е изходът от нея. Не се изправяй срещу мъжките мастурбиращи експедиции, защото това е все едно да завиеш и да искаш да приспиш гладна мечка – невъзможно!

7. Постоянното пукане на пръстите през 5 минути
Този толкова странен и противен навик, който те притежават. Но дори и лекарите да им казват, че е вреден, те няма да се откажат от него и ще продължават да го правят.

8. Използване на една и съща кърпа за баня седмици наред
Ако питаш него, няма как да се замърси кърпата, след като току-що се е изкъпал. Тя просто си изсъхва и си остава чиста. Няма как да спориш.

9.Любимите им шортис джобове, събиращи всичко. Ама, наистина всичко
Наистина ли можеш да кажеш нещо лошо срещу панталоните, които могат да съхранят безпрецедентна част от вещите на мъжа и които успяват да запазят всичко лесно достъпно? Тези шорти може да не са толкова модерни като тесните дънки, но са компактни, заради големите джобове, които имат. Само те му доставят удоволствието да си търси ключовете 10 минути.

10. Съществуването на извънземни
Първо, извънземните за тях са напълно реални. Те са някъде там. Къде точно не трябва да питаш. Колкото и аргументирано да се противопоставяш на това негово вярване, той винаги ще те обори. Дори, казвайки „Ами, окей, но те все пак съществуват.“

11. „Междузвездни войни: Империята отвръща на удара“ или „Умирай трудно“ са най-добрите филми на всички времена.
Гигантските четириноги роботи, които стрелят с лазери, дуели с лазерни мечове, Боба Фет и всичко останало. Това са едни от най-добрите филмови обрати на всички времена. Какво значи да има други, по-добри и запомнящи се филми!? За тях такива няма.

12. Приятелят от детството, който вече е 30 г., но все още с гордост може да побере цял юмрук в устата си
Някои приятели от детството му може и да са израснали като пълни идиоти и те да не се отказват от тях, но ти също не се отказваш от своите нали?!

13. Техните стари бейзболни шапки
Слушай, ако мъж има късметлийска шапка или такава, подарена от дядо му, или просто шапка, която е имал от известно време, той ще я носи, докато тя буквално не се разпадне. Не че е толкова за харесване, а просто я ползва като маска. Той ще я носи, докато буквално не се разпадне на главата му. Това е древен закон. Също така, не взимай да носиш шапката на мъж, освен ако не си: A) най-добрият му приятел или Б) сексуален партньор.

14. Вечното им настояване прическата да им бъде колкото е възможно по-къса
Това е идеалната мъжка прическа – отлага следващата среща с фризьора за по-дълго време. Дори той да има нужда от подстрижка, просто взима една от шапките си и така може да изкара поне още седмица, пише Космополитън бг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?