1553

13 причини да сте щастливи с малките си гърди

Предимствата на малките гърди често се пренебрегват. Жените, които имат по-малък бюст често страдат от комплекси и някои от тях решават да уголемят активите си оперативно (ненужна операция, която крие своите рискове), насърчавани от медиите и модата, каращи ни да вярваме, че „истинските“ жени имат големи гърди. Социалните медии, поп културата и телевизията сякаш внушават посланието на младите жени, че няма причини да обичат малките си гърди. Това просто не е вярно!

Жените с малки гърди имат много причини да обичат телата си, пише "Тялото".  Има много предимства да имате малък бюст, а ето и 13 от тях:

1. По-голям и красив избор на сутиени
Едно от основните оплаквания на жените с по-големи гърди е трудното намиране на сутиени с по-големи размери. Колкото по-голям е размерът на чашата, толкова по-трудно е да се намери стилна гама, която достига до този размер. И дори да могат да намерят подходящи сутиени, те или са по-скъпи или не се предлагат в красиви модели. Жените с по-малък бюст обаче имат много по-голям избор – по-малките размери чаши са много по-разпространени от по-големите и се предлагат в много по-голямо разнообразие от стилове и цветове. 

2. Няма да имате болки в гърба, причинени от тежкия бюст
Може би едно от най-големите предимства на малките гърди е, че никога няма да страдате от болките в гърба, причинени от голям бюст. Много жени с пищни активи трябва да се примиряват с това, че те донякъде затрудняват живота им и им причиняват болка. 

3. Научавате се да приемате това, което ти е дадено!
Това е една друга, малко по-философска причина, но да обичате малките си гърди означава, че сте приели това, с което природата ви е дарила. Ако се научите да бъдете щастливи с това, което притежавате като активи, то вие ще усвоите един много добър житейски урок, който ще ви гарантира по-щастливо и уверено съществуване като цяло.

4. Естествена красота
Какво лошо има в това да харесваш естественото си тяло? Размерът на гърдите е част от това. Приемането на естествената красота по своята същност дава сила. Постоянният поток от медийни изображения, показващи „идеалните“ типове тяло, може да изкриви възприятията, което води до ненужна несигурност. Но не забравяйте, че това често са нереалистични стандарти. Когато обичате тялото си такова, каквото е, вие заемате позиция срещу този натиск. Освен това има уникален чар в индивидуалността на всеки тип тяло. Колко скучно би било, ако всички изглеждаха еднакво! 

5. Малките гърди не увисват
Една от страхотните причини да обичате малките си гърди е, че те не увисват по същия начин като по-големите и пищни гърди. По-тежкият бюст, за съжаление, увисва с възрастта. Така че погледнете нещата от добрата им страна!

6. Имате добри пропорции
Жените със слаба фигура обикновено имат малки гърди. Става дума за пропорции. Ако сте по-слаба, големите гърди биха ви направили да изглеждате така, сякаш сте напът да се прекатурите! Имплантите изглеждат смешно на слаби жени – по-големите гърди са подходящи за жени, които имат по-широки гръб и гръден кош, които да ги поддържат. Проучванията показват, че много мъже всъщност харесват жени с правилни пропорции без значение от размера на гърдите им. 

7. Дрехите ще ви стоят по-добре
Наличието на малки гърди прави избора на дрехи много по-лесен. Много жени с по-големи гърди смятат, че е много трудно да се снабдят с топове, които са по мярка, защото дрехите не побират големите им гърди. С малки гърди можете да носите горнища с презрамки, без да се притеснявате, че презрамките на сутиена ще се виждат!

8. Мъжете ще ви приемат по-сериозно
Попитайте всяка жена с големи гърди и тя ще ви разкаже за мъжете, които се взират в деколтето ѝ, сякаш нищо друго в нея не им е интересно. Пищните дами все още са третирани така, сякаш големите им гърди са гаранция, че нямат мозък. Очевидно това не е така, но това е нещо, с което жената с малки гърди никога няма да се сблъска.

9. Не е нужно да носите сутиен
В зависимост от вида на блузата/ризата, която носите, не е нужно да слагате гърдите си в сутиен. Сериозно, носенето на сутиен в последно време излиза от мода, особено при дамите с малки гърди! Ако смятате, че имате нужда от някакво покритие, тогава можете да си сложите къс потник – бюстие като един подходящ вариант. 

10. По-младежки вид и по-нисък риск от рак
Наличието на по-малък бюст може да бъде полезно по отношение на здравето, тъй като малкият размер е по-малко рисков за развитието на рак на гърдата. Освен това по-малките гърди могат да осигурят по-младежки вид, което може да бъде страхотен стимул за самочувствие.

11. Можете да носите всякакви бански
Жените с по-големи гърди понякога имат трудности да си намерят горнища на бански, които да изглеждат добре, да им стоят правилно или да поддържат добре бюста им. 

12. По-лесно ще тренирате
Джогингът, скачането на въже или абсолютно всичко друго, което включва тичане и скачане, е много по-лесно, когато имате по-малък бюст. Жените с по-големи гърди трябва да си слагат допълнителен поддържащ спортен сутиен, за да направят тренировките си удобни. Радвайте се, че никога не трябва да се тревожите за това!

13. Можете да лежите по корем
Звучи като нелепа причина да бъдете благодарни, че имате малки гърди, но да лежите и спите по корем, когато имате големи гърди е наистина трудно! Независимо дали става дума за сън, масаж или плажни бани за тен, тази поза е доста трудна и неудобна за пищните дами. За ваш късмет, никога няма да се притеснявате за това!

Така че, ако имате чашка А на сутиена, не се отчайвайте, а обичайте малките си гърди. Всички трябва да се научим да обичаме себе си такива, каквито сме, и да не желаем да сме различни. Насладете се на предимствата на малките гърди и забравете за опитите да се стремите към несъвършен идеал. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
12 коментара
в памет на Мир.ена Йор.данова

в памет на Мир.ена Йор.данова

01.04.2024 | 19:59

Не висят и са стегнати

Отговори
0 0
в памет на Мирена Йорданова

в памет на Мирена Йорданова

01.04.2024 | 19:58

Не висят и са стегнати...

Отговори
0 0
Фанка

Фанка

25.02.2024 | 14:34

Моите са кат турски стафиди анааа

Отговори
0 0
До един шофьор

До един шофьор

25.02.2024 | 12:14

Един прост селяни пише бега се гръмни бе задн...ик. такива като тебе са долна класа хора къде се буташ при умните бе .

Отговори
1 1
До един шофьор

До един шофьор

25.02.2024 | 12:12

Яко си надървен бе тъпанарче задръстено, работиш на простата професия като за пе.. дали ,и врата имаш педа..ли , но не стават за ч..укане .само за еба...не и ц..ици мислиш . Бегай си лъсни скоростния лост но се намажи със спирачна течност да не прегрееш.

Отговори
1 1
Фанфан Лалето

Фанфан Лалето

25.02.2024 | 11:34

Увиснали може да са, но задължително големи

Отговори
1 1
До Спиро

До Спиро

25.02.2024 | 09:54

Задръстеняк оишимпо темата по обстойно .Или нямаш капацитет за повече.

Отговори
1 0
До Спиро

До Спиро

25.02.2024 | 09:53

За безмозъчни големи гърди за умни само малки и средни . Май харесваш дини и пъпеши .

Отговори
1 0
Виждам

Виждам

25.02.2024 | 09:49

Само 2 просташки коментара . Явно са писани от селяни .

Отговори
2 1
Спиро

Спиро

25.02.2024 | 05:21

Все пак аз харесвам големите гърди!

Отговори
2 1
Един шофьор

Един шофьор

25.02.2024 | 05:59

Добрите пиячи пият и без мезе, а добрите ева..чи оправят и с малки гърди!

Отговори
1 2
До Един шофьор

До Един шофьор

25.02.2024 | 09:51

Абе само за чук..ане ли мислиш бе . Явно в главата имаш 2 грама мозък колкото да знаеш кой пед...ал за какво служи .

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?