Следвайте ни

12 забавни предизвикателства за сближаване с партньора като в началото на връзката

viber icon

Всяка връзка, независимо от силата на любовта между партньорите, рано или късно влиза в релсите на битовизма и страстта и близостта си отиват. Но има начин да предотвратим това с тези 12 забавни и предизвикателни трика, които ще ви накарат да се смеете заедно и да си спомните защо се влюбихте един в друг, пише mammi.bg.

1. Сляпа баба
Бях гледала един научен експеримент, в който завързаха очите на участниците и им запушиха носовете. След това им дадоха различни храни, които да опитат и да познаят. Оказа се, че дори неща като яйца и пържола са трудно разпознаваеми, ако си лишен от основни сетива. Може да подбереш няколко любими храни на половинката си и да видиш как ще се справи.

2. Грабвай микрофона
Кой каза, че ни трябват отворени барове, за да се забавляваме?! Време е за караоке вечер. Има специални системи, но можеш да отвориш YouTube, да потърсиш някоя любима песен и да се разпеете. Това предизвикателство е подходящо и за двама ви, освен ако не си в настроение за серенада.

3. Кажи „Да”
Имаше такъв филм с Джим Кери, сещаш ли се? Трябваше да приема всяко предизвикателство, което му беше отправено. Опитайте и вие. Тук имаш пълна свобода. Развихри въображението си. Важното е, че половинката ти, не може да ти откаже.

4. Интимно
Не може да не включим и поне едно, а защо не и повече секс предизвикателства. Предложи му нова поза, която да опитате или пък напазарувайте заедно от някой секс шоп и смело експериментирайте. Дори играчките да не са вашето нещо, преживяването ще ви сближи със сигурност, ще е нещо ново, което споделяте заедно.

5. Натисни бутона „Пауза”
Първото, което трябва да направите, е да изберете срок на предизвикателството – 1, 2, 3 или 24 часа, зависи изцяло от смелостта ви. Идеята е, че един от вас има право във всеки един момент от избраното време да каже „Пауза”, а другият трябва да спре да прави това, което прави – моментално. Също е добре да се уточните и колко точно ще трае паузата. Може да стопираш партньора си, докато вдига тежести, за да видиш колко дълго ще издържи или докато се къпе. Помисли добре, имаш само един шанс.

6. Здрав дух в здраво тяло
От години със съпруга ми се каним да спортуваме заедно. Или не можем да се спрем на спорт, който да вълнува и двама ни или си намираме някакво извинение. Но идеята за спортно занимание, което да практикувате заедно си е чудесна. Хубавото в случая е, че може да предизвикаш партньора ти да се включи еднократно, пък току виж му харесало. Йога за двойки, федербал, тенис… Може и да го предизвикваш да опита спорт, който мислиш, че е перфектен за него, но винаги до сега ти е отказвал…

7. Въпроси и отговори
Колкото и добре да познаваш партньора си, винаги може още. Потърси в интернет въпроси за двойки, може да съставиш списъка си от няколко различни източника. Може и двамата да отговаряте на едни и същи въпроси или всеки да подготви за другия. След това се настанете удобно на дивана и си припомнете трепета на първите срещи.

8. Пазаруване с препятствия
Определете си бюджет и нека всеки напазарува с него достатъчно продукти, за да приготви вечеря за другия. Кой ще успее да постигне максимум качество с минимум средства? Бонусът е вкусна вечеря (да се надяваме!).

9. Какво каза?
Бях чела някъде, че прекарваме голяма част от брака си, повтаряйки думата „Какво?”. След това си припомням този цитат всеки път, когато с мъжа ми не чуем какво е казал другия и единият се провикне от съседната стая – „Каквооо?”. Ако това се случва и у вас, защо не направите от лимоните лимонада?

Нека единият да сложи слушалки и да си пусне музика, а другият да се опита да му каже нещо. Може да са смешни изречения, например. Този, който е със слушалки, трябва да се опита да познае. Малко по-интимна опция е да пишете думи по гърба на другия с пръст.

10. Flip The Switch
Не може да не си попадала на това предизвикателство в социалните мрежи. Всеки път се заливам от смях. Двойките, които се включват, си разменят дрехите под звуците на парчето на Drake – Flip The Switch. Ако не ви се снима видеото, все пак може да смените ролите си и да се позабавлявате добре.

11. Любовта е сляпа
Дали познаваш достатъчно добре тялото на партньора си? А той твоето? Лесно можете да разберете отговора. Нека единият сложи превръзка на очите си. Другият трябва да вземе показалеца му и да го сложи върху част от тялото си. Дали ще може да бъде отгатната със затворени очи, само с лек допир? Може да си спретнете и състезание – който познае повече части печели.

12. Добре дошъл в гардероба ми
Единият партньор получава зелена светлина да избере тоалет на другия за следващото излизане до магазина, работен ден в офиса или семеен празник. Дали „стилистът” ще се опита да зарадва своя „клиент” или да го провокира – зависи от настроението, предполагам.

Друг вариант тук би бил също да си определите бюджет и направо да обновите гардероба на другия с тоалет по ваш вкус.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?