Следвайте ни

12.12. - вълшебно число, изпълнено с ...

viber icon

12.12. е мощно число в нумерологията, което символизира положителна промяна. Датата бележи края на един цикъл и появата на нови възможности в живота. Може да се изправите пред предизвикателства, но и да намерите повече надежда през следващата година. Това обясняват от „Локално“, цитирани от БГНЕС.

Единицата представлява ново начало и лидерски умения, а двойката е хармония. Когато се комбинират, двете числа дават силна енергия за самореализация.

В астрологията това число съвпада с връзката на Сатурн и Юпитер, рядък астро аспект, който носи щастие и шанс за просперитет.Също така, тази поредица ни насърчава да изграждаме по-добри отношения с близки хора, да прощаваме и подновяваме някои стари приятелства в любовта. Насърчава ни да се свържем със собственото си същество, да прочетем кодовете на собствената си душа и да разберем какво е това, от което вече не се нуждаем и което ни саботира. Такава енергия си струва да се освободи и приеме и приеме новата космическа сила на промяната, която идва към нас.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?