46

10 знаменитости, които застраховаха прелестите си

ЦВЕТЕЛИНА АТАНАСОВА

Световните знаменитости понякога изумяват с решенията си, но всяка от тях има своята история. Едни инвестират парите си в недвижими имоти или бизнес, а други дават крупни суми за застраховка на собствените си тела. Гласовете, дългите крака, съблазнителните форми и дори косата си имат своята цена. Оказва се, че подобна инвестиция е много популярна сред известните личности в Холивуд, така че да видим кой какво е застраховал и за колко.

Хайди Клум и безкрайно дългите й крака

Когато краката са вашата визитна картичка, е трудно да устоите на изкушението да не ги застраховате за всеки случай. Така направи и супермоделът Хайди Клум и похарчи около 2 милиона долара за застраховка за безкрайно дългите си крака. В едно интервю манекенката си спомня, че е получила тежко порязване от счупена бутилка на крака си, така че трябвало активно да лекува раната, за да не остане белег. Белегът все още е там, но Клум го прикрива добре. Именно тази ситуация я подтиква да вложи пари в сметката на частите от тялото си.

Холи Мадисън и нейните секси гърди

Звездата от „Playboy” и любимка на Хю Хефнър Холи Мадисън е застраховала гърдите си за 1 милион долара. Красавицата призна, че тази част от тялото е основният <210> източник на доходи, така че ако нещо се случи с нея, Холи винаги може да я възстанови за наличния милион.

Риана и божествените й крака

Още една знаменитост, която отдаде особено значение на краката си. През 2007 г. Риана получи титлата „Божествени крака” от Gillettе, поради което реши, че нозете <210> трябва да бъдат застраховани за 1 милион долара - както се казва, - за всеки случай.

Доли Партън и пищният й бюст

Гърдите на кънтри певицата Доли Партън винаги са впечатлявали феновете <210>, а и самата изпълнителка им е обръщала дължимото внимание в работата си. Така тя не пожали 600 000 долара за гърдите си, които бяха и все още са основният коз в нейната визия. Доли твърди, че всичко е било шега за нея и че не е застраховала гърдите си, но слуховете усилено се разпространяват през годините и може би има доза истина в тях. Дали сумата е тази, или друга, факт е, че Доли винаги е обект на възхищение заради прекрасната си визия.

Брус Спрингстийн и неговите гласни струни

За един певец загубата на глас е най-лошият кошмар, затова Брус Спрингстийн реши да изпревари този момент и застрахова гласните си струни за 6 милиона долара (именно характерният му дрезгав глас е причината кариерата му да е звездна). Ако Адел знаеше по-рано, че това е възможно, можеше да получи някаква компенсация по време на нейното лечение на гласните струни.

Марая Кери - глас и крака за милиони

Вероятно, когато певицата имаше излишни 70 милиона долара, тя се замисли как да ги похарчи. Но решението дойде от само себе си - към основните източници на доходи. Знаменитостта реши да сключи застрахователна полица за 35 милиона долара на гласните си струни и вложи същата сума в краката си. Между другото, причината за застраховането на крайниците е същата като тази на Риана - тя имаше честта да бъде определена за собственик на „божествени крака”.

Дженифър Лопес - дупе с баснословна полица

Дженифър Лопес застрахова дупето си за 300 милиона долара. Веднъж тя каза пред британското  издание на списание „Marie Claire”, че винаги се е чувствала уверена и комфортно в собственото си тяло. Вероятно се е застраховала, за да може да продължи да се чувства така.

Според „Fox News”, дупето на Дженифър Лопес е на стойност 27 милиона долара. Говори се също, че е застраховала целия си силует за над 1 милиард долара, въпреки че и певицата, и нейният агент отричат това твърдение.

Джулия Робъртс - усмивката убиец

За да бъде в крак с тенденциите, Джулия Робъртс реши да застрахова всеизвестната си усмивка. Хубавата жена отдели за инвестицията 30 милиона долара.

Кристиано Роналдо и Дейвид Бекъм с най-скъпи крака

Тук всичко е ясно без думи: необходимо е футболистите да застраховат тези части на телата си, защото това е гаранция за по-нататъшна успешна кариера. Освен това те не са похарчили нито стотинка, застраховките им са платени от футболния клуб Реал Мадрид. Те сложиха 144 милиона долара в сметката на Кристиано и 70 милиона долара в  тази на Дейвид.

Звездите ценят високо външния си вид и особено някои части от телата си, за които са склонни да сключват главозамайващи застрахователни полици. В публичното пространство се коментират различни суми относно застраховките, а знаменитостите често отричат в интервюта и не желаят да споменават точните цифри, но факт е, че са готови да вложат голяма част от спечеленото, за да подсигурят бъдещето си. Може би и те вярват в максимата, че най-добрата инвестиция е инвестицията в себе си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?