Следвайте ни

10 прости съвета, с които ще привлечете парите

viber icon

Народните съвети, тествани от поколение хора, могат да помогнат за привличането на богатството. Въпреки факта, че живеем в 21 век, съветите от минали времена помагат на мнозина да постигнат някои важни житейски цели.
 
Например, дадени ни веднъж от баби или дядовци, а те от своя страна са ги получили от своите предци.

Можете да лекувате такава популярна мъдрост, колкото искате, но хората, които вече са тествали нейната ефективност върху себе си, са сигурни, че тези съвети работят, пише actualno.com.

 
Ето десет такива съвета, които могат да приближат всеки до заветната мечта за финансово благополучие.

И така, на първо място, всеки, който иска да стане богат, трябва да знае, че парите са енергия, която може свободно да дойде при вас. Или може да се "страхуват" да влязат в дома ви.

Можете да ги примамите само с правилното отношение към тях. Не губете наведнъж цялата си заплата или бонус. 
Нека парите прекарат поне една нощ във вашия апартамент или къща. Това ще помогне за зареждането на атмосферата с благополучие и решението за харчене на пари ще бъде по-балансирано.

Не отмивайте трохите от масата с ръка. Смята се, че този познат на мнозина ритуал ни лишава от богатството.

Ако искате масата да е чиста и да не ви свършат парите в портфейла, вземете специална четка или кърпа за почистване на трохите.

Не давайте пари назаем във вторник. Този ден от седмицата се счита за най-жалкият за раздялата с парите ви. Смята се, че ще дадете късмета си заедно със сметките.

Между другото, понеделник и петък също не са подходящи за прости финансови манипулации: в първия ден от седмицата не можете да вземате назаем, а в последния работен ден не трябва да изплащате дълговете си.

 
Не носете дрехи със скъсани джобове. Според популярните вярвания парите не остават в такива дрехи - те се движат като пясък през дупки.

Ако искате парите винаги да са с вас през цялата година, поставете лист хартия с всякаква деноминация във всичките си джобове, преди да приберете палтата, сака или якетата си за съхранение до следващия сезон. Този ритуал ще внесе парична енергия във вашия дом.

Каквото и да се случи, уверете се, че в портфейла ви винаги има пари. Изпразването на портфейла ви, дори временно, ще доведе до факта, че богатството няма да ви „лепне“.

За да постигнете финансово благополучие, ще трябва да работите дълго и упорито, доказвайки на съдбата, че сте достойни за титлата и позицията на богат човек.

Поставете монета във всеки ъгъл на апартамента. Този ритуал ще помогне за привличането на парична енергия в къщата. Но това трябва да се прави тайно. В противен случай съществува голям риск монетите бързо да се преместят в джобовете на домакинствата.

Вземете си банкнота от два долара. Тази рядка банкнота носи късмет и финансов успех на своите собственици.

За да имате винаги пари в къщата, трябва дискретно да поставите няколко банкноти под покривката. Те ще „примамят“ други пари, което със сигурност ще зарадва собствениците.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?