1553

10 интересни факта за Валерия и Евгени

Шоуто "Ергенът" приключи с хепиенд. Но какво се случва с Евгени и избраницата му Валерия след това? Вижте 10 любопитни факта за двойката, които може би не знаете. 

1. Валерия стана дамата, която покори сърцето на виртуозния пианист Евгени Генчев! За двамата влюбени приказката продължи и извън формата. 
2. Валерия призна, че с Евгени са различни, но има много неща, в които си приличат.
"Най-сходни сме в това, че сме отдадени на хората, които обичаме. Не сме егоисти. Аз съм много крайна и директна, казвам нещата едно към едно, а той е по-балансиран, по-дипломатичен."

3. Най-трудният й момент в "Ергенът" е, че няма връзка и информация за близките си и за животните.

4. Валерия нарича Евгени Рошльо и романтиката между двамата се е запазила и след предаването.

5. След Валерия Евгени също става веган. До преди това той е избирал само вегетарианска храна. 

6. След края на снимките, се налагало дълго време да се крият, защото често ги разпознавали на улицата. Правели го с шапки, очила и маски. Двамата вече спокойно могат да се държат за ръка навън и да не крият чувствата си. 

 7. "Ако бързам за някъде, се налага да слагам очила и маска, за да не ме спират толкова често“ – сподели Валерия в интервюто си за LadyZone.bg, въпреки свободата, която вече има. В реалния живот тя продължава да е много близка с Айлин и Джия. Трите участваха в клипа на най-новата песен на Джия. Бяха заедно и на рождения ден на Валерия, навършвайки 25 г. 

 8. „Заедно сме и сме много щастливи!“ – споделят Валерия и Евгени при първото си съвместно интервю в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Вече дори били пускали пералня заедно. 

9. За да направи избора си в "Ергенът", пианистът се е опитвал да прилага логика и статистика, но признава, че в „любовта план няма“.

10. На романтичната двойка предстои интересно лято. Пианистът ще има концерти в различни градове в България, а Валерия планува пътуване до Китай или Япония. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Аман

Аман

29.05.2023 | 11:49

От тези двамата вече ставате досадни.

Отговори
2 0
Докога

Докога

29.05.2023 | 08:07

ще ни занимавате с тези фалшификати? Всичко е измислица. Той си е г.ей, а тя е чисто луда. Не са и няма да бъдат заедно. Хайде стига с тях.

Отговори
2 1
Тези

Тези

28.05.2023 | 18:20

Пък какви бяха ???

Отговори
5 0
Бръммммм

Бръммммм

28.05.2023 | 18:20

Дремеми на ллуфераза тези . Да хрупат трева там и повече да не виждаме нещо за тях

Отговори
5 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?