71

10 г. след раздялата! Бившият на Векилска наруши мълчанието, призна, че...

И на мен ми беше много трудно да бъда и майка, и баща за сина ми. Тогава ходих на психолог, изповядва се радиоводещият Симеон Колев.

 

Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо те е изоставил.

Не искам да изглежда сякаш Мариана е лошо момиче. Не, тя не е жена, която просто е загърбила семейството си. Тя просто е огън жена. И на мен ми беше много трудно да бъда и майка, и баща за сина ми. Особено много, когато сутрин трябва да съм мобилизиран в радиото пред хората, а душата ми страдаше. Но това е минало.

Това сподели пред bTV радиоводещият Симеон Колев.

Преди повече от 10 години той се раздели с голямата си любов - журналистката Мариана Векилска. Според нея, любовта им вече си е отишла и не е виновен трети човек за тяхната разлъка.

"Тогава ходих на психолог и сега е точно моментът да благодаря на Детелина. Но аз имах всякакви моменти. Знам, че има хора, които не продължават, сриват се, самосъжаляват се, жертви. Но мен бащинството ми даде крила в онзи момент.

И сега, като погледна назад, се чувствам щастлив, защото децата вече са добре, големи са, утвърдени, щастливи", с усмивка споделя Симо, който вече се чувства "еволюирал".

"Чак сега, от три години насам, отворих сърцето си и живея с друга жена, която ме прави щастлив. И мога да кажа, че вече съм много различен от човека Симо, който беше преди 10 години. За добро е", сподели той.

В момента той се чувства "леко прегорял" в Бг радио, защото всеки ден от него се изисква да е в настроение, "росен като репичка" и да мотивира всяка сутрин хората.

"А то никак не е лесно. С Боги от време на време си прехвърляме думи, реплики, но не всеки ден ти е кеф да се усмихваш. Но смятам, че да сме "ядрени централи на енергия", с Богдана ни е хубаво", прави равносметка Симо.

Той е доволен и че с порастването на двете си деца - Габриела, която е от първия брак на Мариана Векилска с футболиста Георги Донков, и неговият син - Момчил, който е 10 клас, Колев има повече време за себе си.

"И сега се чудя какво хоби да си намеря, защото ми се е отворило едно свободно време, което трябва да запълня", с усмивка споделя Симеон Колев.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?