Следвайте ни

№1 в любовта: Зодиите, които никога няма да ви изневерят

viber icon
В любовта всеки иска да има до себе си партньор, който е добър, честен, не изневерява и дава всичко от себе си за връзката, в която се намира, пише actualno.com.
 
Много малко хора приемат любовта толкова насериозно, колкото тези 3 зодии. Ето кои са най-милите и честни партньори, които всеки би искал да има до себе си:
 
 
ТЕЛЕЦ
Телците са пазители на домашното огнище, всеки знае това. Те обичат да шетат из кухнята, да създават вкусотии, да украсяват дома за повече уют и винаги да търсят малките неща в живота, които носят голямо щастие. Тяхната най-голяма цел в живота не са нито кариерата, нито пътуванията до екзотични страни.
 
Те мечтаят да създадат голямо и здраво семейство, което да издържи на времето и да успее да съхрани любовта си. Изобщо не си падат по интригите, странят от изневерите и изобщо могат да са много надеждни партньори, на които човек да има вяра и да се чувства обичан и спокоен. Телците обожават да показват на света колко са успешни в личен план и това е тяхната гордост, с която никога не се разделят. Ако искате сериозен партньор, винаги се оглеждайте за Телец около себе си – няма да сгрешите!
 
ВЕЗНИ
Везните се славят със своето спокойствие и уравновесеност. При тях няма излишни изблици, драми, нерви и каквото още се сетите. Най-хубавото в съвместното съжителство с тях е, че то е спокойно и много щастливо. Везните се радват на семейството, не обичат безмислените флиртове и обикновено можеш да разчиташ на тях през целия си живот. Тяхната мотивация е хармонията вкъщи, това е и тяхното щастие.
 
Везните са много всеотдайни и дават всичко на другите за сметка на себе си. Но това изобщо не им пречи, защото го правят от сърце. Очакват същото насреща и ако получат точно това, никога не биха напуснали семейното гнездо, което са си изградили с толкова труд, обич и постоянство.

 

СТРЕЛЕЦ
Много хора смятат Стрелците за „ловци“ в любовта. Понякога им се носи славата, че завоеванията не им стигат, че винаги търсят флирт, нова тръпка и нова емоция. Това обаче далеч не е така и ако има такива представители на зодия Стрелец, то по-скоро те са изключения от правилото. А правилото за Стрелците е, че те са много всеотдайни в любовта. Още от самото начало на една връзка дават своята сериозна заявка с поведението си. Спазват си обещанията, идват навреме за срещи и никога не изчакват другия да се обади първи, ако имат желанието те да го сторят. С две думи – не обичат игричките.
 
Стрелците имат много любов и нежност за раздаване, а когато намерят своя партньор, го обсипват с внимание и обич. Те не си падат по това да са с повече от един партньор едновременно, не разбират изневярата и изобщо не я подкрепят. Ако имате връзка със Стрелец, можете да се спокойни, че те ще пазят вечно любовта помежду ви.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?