46

1/3 от жените изневеряват, причините ще ви смаят

Ако момичето, с което имате връзка от дълго време, напоследък става все по-хубава и изглежда все по-добре, то тогава внимавайте, защото е напълно възможно да ви изневерява. В крайна сметка систематичните тренировки във фитнеса, добрият грим и смяната на гардероба привличат много внимание от мъжете. И изкушението става все по-голямо.

Преди няколкостотин години момиче, което изневери на половинката си, можеше и да се окаже на бесилото. В съвременния свят тя вече може да се държи, както желае. И това, разбира се, е правилно.

Едно проучване установи, че приблизително 60% от мъжете системно лъжат жените си. Същото проучване показа, че около 35% от жените непрекъснато изневеряват на съпрузите си. Затова не се изненадвайте, когато разберете, че любиматта ви изневерява.

Какви са причините за женската изневяра? За това става въпрос в тази статия.

Отмъщение

Една жена не е в състояние да прости измяна. Ако тя се усмихне и ви каже, че всичко е наред, тогава можете да сте сигурни, че тя ще ви отмъсти скоро и нищо не е наред. Затова не разчитайте на това да ви се размине, ако вече сте я предали.

Липса на физическо удовлетворение

Разбира се, всяка жена иска винаги да е желана и обичана. Но за съжаление много мъже мислят само за това да получат удоволствие за самите себе си и напълно забравят за своята жена. Затова с течение на времето тя не получава това, което иска и търси любов другаде.

Печелене на финансова независимост

Когато едно момиче започне да се грижи за себе си, тогава тя иска свобода в други области на живота си. Следователно тя може да започне да търси външни отношения, които дори да ѝ донесат финансови облаги.

Ниска/висока самооценка

За съжаление, ниската самооценка е най-честата и глупава причина за изневяра от страна на жената. Ако мъж не прави систематично комплименти и подаръци (може дори мили жестове) на своята половинка, тогава тя ще започне да мисли за изневяра и мъж, който може да йа даде тези неща.

Красота

Ако едно момиче през последните години изглежда все по-добре, то тогава е възможно да ви изневерява. В крайна сметка систематичните тренировки във фитнеса, добрият грим и новите дрехи привличат много внимание от мъжете. И изкушението става все по-голямо, Пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пловдив

Пловдив

11.09.2022 | 05:37

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
0 4

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?