La Dolce Vita - новият любим ресторант на всички ценители на качествената храна

Преди броени дни врати отвори най-новият ресторант под тепетата. На улица „КолюФичето”, точно до Панаира, ще откриете ресторант La Dolce Vita. В него ви очаква истинско кулинарно пътешествие в света на вкусовете, подготвено от екипа на шеф Иван Чуков. Тихата и уютна обстановка в комбинация със стилния и естетически издържан интериор допълва цялостното преживяване. Шеф Чуков създава меню, което включва редица ястия, усъвършенствани през дългогодишния му опит като главен готвач в редица реномирани ресторанти в Пловдив, както и в най-известните туристически дестинации в чужбина като Германия, Франция, Сен Тропе и Ибиза. Натрупаният опит и отношение към храната са пренесени под тепетата и менюто, което ресторантът предлага, е в типично модерен европейски дух, следващо най-актуалните тенденции в кулинарията.  

В ресторанта ще намерите както пици, паста и ризото, които напомнят Италия и богатата палитра от вкусове на тази кухня, така и традиционни български ястия като сармички, фасул в гърне и качамак. За любителите на френската кухня има предвидени и редица деликатеси - охлюви по Бургундски, както и гъши дроб по оригинална френска рецепта. Средиземноморската кухня ще ви изкуши с пресни калмари, октопод, скариди и различни риби. За почитателите на сръбската скара и автентичната балканска кухня ресторантът предлага пълнена вешалица, плескавица, ущипци и джигерица. Традиционните български ястия се приготвят с гарантирано най-високо качество пилешко, свинско, телешко и агнешко месо, а любителите на телешките специалитети могат да се насладят на невероятно приготвен Black Angus Денвър стек.

За всички работещи и активни хора, които държат на качествената и вкусна храна, дори и в кратката обедна почивка, ресторант La Dolce Vita предлага и богато обедно меню, което се обновява всеки ден. Ресторантът разполага и с впечатляваща винена листа, създадена и подбрана специално да бъде в синхрон с ястията в менюто. За изтънчените ценители на виното ще се погрижи и специалист сомелиер, който да ви препоръча перфектното вино, което да допълни вкусовите качества на избраната от вас храна.

От управата на ресторанта споделиха, че до дни ще заработи и отоплена зимна градина, която ще очаква всички гости през студените месеци. Ресторант La Dolce Vita е правилният избор за всеки повод - вечеря с приятели, обяд с колеги или празник с любимите хора. Заведението предлага възможност за организиране на специални тържества и фирмени партита, които ще бъдат помнени дълго с перфектната организация, атмосфера и разбира се, запазената марка на ресторант La Dolce Vita - вкусна и неповторима кухня, събрала най-добрите ястия и вкусове от Европа и Балканите.

Ресторант La Dolce Vita очаква всички ценители на качествената храна на адрес: гр. Пловдив; ул. "Колю Фичето" 1Е. Можете да запазите вашата маса на телефон:  0893 86 22 22.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?