Късметлийска неделя с печалби и любов за 4 зодии

Овен

С напредването на днешния ден ще се чувствате все по-сигурни в себе си. Нямате желание за активна работа. Правилното решение е да наблегнете на укрепването на взривоопасната си емоционалност. В неделя ще е добре да проявявате по-висока активност при организирането на срещи и разговори и на кратки пътувания. В отношенията си с околните се стремете да поддържате разбирателство и баланс.

Телец

Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Телците, което ще изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. В деловите отношения и при обсъждане на предстоящо сключване на договори се доверете на чувството си за самосъхранение. Разговорите с околните ви носят удовлетворение, а и те постоянно търсят вашата компания. Стремете се да внасяте лекота и гъвкавост при контактите си с околните.

Близнаци

Днес сутринта ще сте в оптимистично настроение. Отличен повод да заразите останалите с веселието си. Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни. Препоръчително е да насочите енергията си в професионалната сфера, където лесно ще преодолеете конфликти и ще се освободите от проблеми. Стабилизирайте постигнатото до момента. Със сигурност ще се сетите за нещо ново, което не сте ползвали към момента, ако споделите грижите си и сте отворени за всякакви предложения.

Рак

Натоварването от последните дни ще бъде забравено. В спокойна атмосфера ще имате възможност да творите. Днес не поемайте рискове и не действайте импулсивно по отношение на бизнеса и при разрешаването на финансови въпроси. Препоръчителни са всякакви занимания, които ви разтоварват и ви балансират. Колкото по-малко ангажименти поемате днес, толкова по-добре ще се чувствате. Не е и време за професионални изяви. При Раците напрежението и нервността са изразителни.

Лъв

Остротата на нечие мнение ще ви кара да бъдете по-внимателни. Трябва да повярвате в себе си, за да получите добри резултати. Веднъж постигайки поставената цел, ще сте много по-оптимистични и сигурни в действията си. Ще се справите с малко повече усилия и без създаване на напрежение. Ще получите информация, която ще ви помогне да си изясните причините, поради които са прикривали от вас важна истина. Особено внимателни бъдете в партньорските си взаимоотношения. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви.

Дева

Финансовият успех ще ви съпътства. Не се опитвайте да гадаете какво мислят околните и да изпреварвате събитията. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза, ви лишават от предпазливост. Не разчитайте на помощ отстрани. Игнорирайте незначителните занимания и срещите, които не са пряко свързани с днешните ви задължения.

Везни

Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Усвоявате умения, които съвсем скоро ще са ви много необходими. Нерешителността ви пречи да използвате шанса си в различни ситуации. Настроението ви може да се окаже важно днес. Отнасяйте се с недоверие към примамливите предложения. Пазете се от авантюри и недомислени действия.

Скорпион

Ако имате възможност, подайте ръка за помощ. През периода ще регистрирате висока активност в общуването си като цяло: на срещите и разговорите, на кратките пътувания. Усмихнете се, отпуснете душата си, дишайте с пълни гърди, положителната нагласа винаги променя нещата, дори и да е само вътрешно. Ще научите, че ви назначават на мечтаното ново работно място. В такива моменти е доста ведро да се контактува с вас.

Стрелец

Изкушавате се от голяма покупка, но е най-добре да се посъветвате с близките си. Пазете се от силни емоции, за да не ви попречат на работата. Личен проблем ще ви накара да потърсите компетентно мнение. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, затова обединете усилията си с човек от обкръжението ви.

Козирог

Днес е добре да не бъдете много активни. Не оставяйте сериозните задължения за друг ден, но се отдайте и на любимите си занимания. Ще възстановите баланса, като някои ще предпочетат компанията на приятели, а други развлекателни мероприятия. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения. Ярката активност и повишеното ниво на емоционална стабилност са характерен белег на Козирозите. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни.

Водолей

С каквото и да решите да се заемете днес, вършете го с лекота и ще успявате да се справите в необходимите срокове. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес. Време за спорт, за творчески дейности и за почивка. Отделете време само за неотложните задачи и проявете солидарност спрямо предложението им за кратък излет или разходка. Днешният ден ще ще е напрегнат – избягвайте да влизате конфликти в партньорските си взаимоотношения, не подписвайте договори, не водете важни разговори.

Риби

Няма спор, че вашите възможности за печалби са доста силни днес, но това определение важи и за опонентите или противниците ви. Ще разрешите спорове с партньори или съдружници. Не допускайте хора около вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Овладейте импулсивността си и запазете спокойствие, за да подпомогнете развитието на други възможни позитивни процеси. Ненужни детайли, водещи до недоразумения на работното място, могат да ви отклонят от най-важната ви задача, а това не е във ваша полза.

Източник znacite.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?