Късметлийска и богата неделя за три зодии, ето кои са те

Овен
Днес ще сте изключително чувствителни към емоциите и настроенията на близките си. Все пак обръщайте най-голямо внимание на себе си – потребностите на околните така или иначе са безгранични. Добра идея е да споделяте мечтите си с вашите приятели, те ще ви дадат ценен съвет.

Телец
Днес моментът е подходящ да придобиете нещо важно и ново. Добре би било да отидете на екскурзия с хората от приятелското ви обкръжение, дори да поемете инициатива и да организирате барбекю или пикник. Бъдете внимателни с физическата активност и се пазете от претоварване.

Близнаци
Днес вършете неща, които наистина ви правят щастливи – заложете на любимо хоби и на занимания, които ви носят удоволствие. Добра идея е да подновите контактите със семейството си, а ако напоследък сте задълбавали в стари конфликти, направете първата крачка.

Рак
Най-добре ще е днес да помислите за почивка. Правете спапроцедури, дори и у дома. Перфектна идея е да си вземете дълга гореща баня, да се поглезите с отпускаща музика, а после да почетете хубава книга. Бъдете по-внимателни към здравето си.

Лъв
Днес ще сте особено любвеобилни и ще изпитвате необходимост да покажете на всички ваши близки колко много ги обичате и държите на тях. Отделете време и за собственото си външно и вътрешно развитие. Доверявайте се на интуицията си за личните въпроси и дела.

Дева
Възможно е днес да се изправите пред семейни проблеми, които обаче ще се уредят, ако и вие проявите склонност да правите повече компромиси. Може да се окаже, че по отношение на финансите сте били недалновидни и е вероятно да последва кратък период на парична нестабилност.

Везни
Ако днес изпитвате чувство на неудовлетвореност, не се впускайте да правите покупки. По-скоро насочете погледа си към истински важните неща, които носят наслада за душата ви. Правете само това, което ви кара да се чувствате комфортно, не претоварвайте тялото си с ненужен стрес.

Скорпион
Днес ще имате изключително добро настроение. Дори критиките на членове на семейството няма как да помрачат жизнерадостното ви усещане за света. Ако през седмицата сте се чувствали изморени и отпаднали, наспете се. Отделете време и за релакс.

Стрелец
Днес оптимизмът ви е завладял днес и вашите вибрации сякаш „заразяват“ хората около вас. Възможно е да се наложи да помогнете на член на семейството си да се мотивира, за да премине през труден период. Добре е да помогнете и да му/й вдъхнете от увереността, която блика от вас.

Козирог
Намирате се в период, през който пренасяте стреса от професионалния си живот в личния. В интимен план се отдайте на спокойствие и почивка. Опитайте се през уикенда с половинката си да се оттеглите в оазис – това ще се отрази положително на връзката ви.

Водолей
Ако от известно време се сещате често за ваш стар познат, с когото не сте се чували и виждали скоро, опитайте се да го откриете и да подновите контактите си – условията за това са идеални. Покажете колко е важно за вас семейството и прекарайте повече време заедно днес.

Риби
Днес ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще сте способни да насърчите всички околни. Свежият подход, който прилагате, и спокойствието, което излъчвате, са заразителни и хората наистина ще ви се възхищават. Бъдете внимателни, ако сте изправени пред избор и не сте стигнали до категорично решение.

Източник edna.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?