Къщата на бивша първа дама се продава СНИМКИ

Къща на Горен ийст сайд в Манхатън се продава срещу 13.5 млн. USD. Не само местоположението, но и историята на имота, го прави толкова скъп. В периода 1953-1958 г. в него е живяла бившата първа дама на САЩ Елинор Рузверт. В къщата тя е приемала знаменитости като Индира Ганди, Адлай Стивънсън и Джон Кенеди.  

Пететажната къща е с разгъната застроена площ от 490 кв.м. Разполага с 6 мраморни камини и архитектурни елементи от викторианската епоха, създаващи усещане за разкош. На разположение на бъдещия собственик е и вита стълба от червено дърво, реставрирани викториански тавани. Имотът разполага със 160 кв.м площи за развлечения.



Из цялата къща има тонирани стъклени прегради, а подът на четвъртия и петия етаж са от паркет. През 2018 г. всички спални са ремонтирани и препроектирани, а мазето е претърпяло основен ремонт.



За последен път къщата е сменила собственика си през 2011 г. за сумата от 9.5 млн. USD. След това те за първи път са я обявили за продажба през 2015-а като са искали 18 млн. USD, след което са започнали да понижават цената. За последен път имотът се е появил на пазара през 2017 г. с цена 13.9 млн. USD.







Източник: fakti.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?