Къща в Бориславци удари цена, като в "Бояна"

Частни съдебни изпълнители продават семейни хотели заради борчове

Поне 431 704 лв. се иска за къща в маджаровското с. Бориславци, обявена за публична продажба от частен съдебен изпълнител. Къщата с гаражи, веранда, механа и др. екстри, е близо до яз. „Ивайловград”, а се продава заради дългове на собственика „ВИКОМ” ЕООД. 

В селото, което е на брега на язовира, се строят все повече частни и къщи за гости. То е много посещавано място през цялата година заради спокойствието. 

На тезгяха са и две къщи за гости в друго посещавано място - Минерални бани. Заради дълг към търговец се продава хотел на „Де-МИ 2009” за минимум  416 640 лв. Освен хотелската част сградата има кафе и магазин. В курортното селище се продава и част от друг подобен хотел. 


От търговете на частните съдебни изпълнители могат да се намерят сравнително евтини къщи и апартаменти. Постройка на Кенана е обявена за 52 160 лв., за 40 240 лв. може да купи къща в града. Общо 19 са частните къщи, обявени за продажба от съдебни изпълнителни, толкова са и апартаментите. Продажбите са заради борчове на собствениците предимно към банки.   

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?