Кървави разкрития за Дилян, хвърлил от мост детето си

31-годишният габровец, който е заподозрян, че е хвърлил 5-годишния си син от виадукт на околовръстния път на града тази сутрин, сам е подал сигнал на тел. 112, че ще се самоубие, съобщава Dir.bg, позовавайки се на свои източници в прокуратурата.

Около 6.30 ч. в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Габрово получено съобщението, че мъж се готви да скочи от виадукта. Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, Гражданска защита и пожарна безопасност с готовност за бърза реакция.

Близо 3 часа психолог от Института по психология на МВР в Плевен е разубеждавал 31-годишния Дилян, когото наричат Дидо, да не скача. След като той се отдръпнал от перилата на виадукта, е бил задържан и откаран в Областната дирекция на МВР. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР. По непотвърдена информация мъжът отказва да говори. 

Директорът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров съобщи, че тялото на 5-годишното момченце е открито във водите на река Янтра под виадукта. Родителите му нямали брак, а живеели на семейни начала. Детето е припознато от бащата. 

Според съкварталци на семейството, което живее в габровския квартал "Русевци", Дидо понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието. Майката Петя пък била издирвана от две седмици от нейни приятели и познати, след като напуснала дома си. Нейна приятелка написа в социалните мрежи, че това се случило, след като младата жена била пребита зверски от Дилян. 

"Този за съжаление ще го изкарат луд, защото попринцип е такъв! Ние сме комшии, не само че детето е оставяно по площадките само, ами е и бито и какво ли не! Преди няколко години лежа в затвора за 6 месеца за кражби... Не веднъж сме имали проблеми с тях, понеже живеят под нас и редовно бяхме в някаква кавга, въпреки всичко тоя л*йняр си правеше каквото си иска", написа в една от габровските групи във Фейсбук съседка на Дидо и Поля.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Деница

Деница

03.07.2019 | 18:09

Съседката вместо да плюе във фейсбука да беше подала сигнал, че детето и майката са бити.

Отговори
0 0
Daniela Petrova

Daniela Petrova

03.07.2019 | 16:15

Kak moje da ubie sobstvenoto si dete to etolkova nevino i malko malkoto daje ne podoziralo che basha mu chr napravi taka s nego negodnik dano da gnii v zatvora

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?