Къде живеят супермоделите от Victoria's Secret? Вижте

Стилът „Hygge“ завладя света с изчистените си линии и земни тонове

Супермоделите имат значителни приходи в банковите си сметки, затова  могат да си позволят да си купят мечтания дом. Той обаче,освен да бъде удобен, трябва да отразява нивото на стандарта на звездата по отношение на обзавеждане и  дизайн. 

Супермоделът на Victoria's Secret Жозефин Скривър и музикантът Алекс де Леон наскоро завършиха обзавеждането на своя нов и първи общ дом в Нешвил, Тенеси. Датската красавица и любимият мъж отварят вратите на модерната си къща специално за новия брой на списание Architectural Digest.

Логично, интериорът на дома на влюбената двойка е вдъхновен от Скандинавия. „Hygge“ - така се нарича датската концепция за създаване на уют, завладял в последните години света. Акцентите в този тип интериор са земните тонове в бяло и сиво, чистите и прости линии, големите прозорци.

 „Винаги съм се радвала на чистотата на формите, която по някакъв начин запазва усещането за уют”, казва родената в Копенхаген Скривър. „Аз не съм голям фен на многото цветове, защото самият дизайн на мебелите не може да изпъкне.“ За щастие нейният приятел има сходен вкус, той се е погрижил за подбора на черно-белите фотографии, които украсяват една от стените в къщата. За красивия интериор в дома на двойката помогнала и дизайнерката Ейприл Томлин, която в продължение на една година измисляла детайлите. Домът на 25-годишната красавица е заобиколен от шест акра гори.

 „Мисля, че това е първото място в Щатите, което ми напомня малко за Дания“, обяснява тя. За тази цел двойката боядисва почти всяка стая в триетажния дом в чисто бяло. На места, за да се омекоти ефектът, шпакловката е отстранена, за да се види оригиналната тухла. Томлин и нейният екип прекарват почти една година в редизайн на дома, те добавят кът за закуска в кухнята и оформят стая с двуетажно легло за по-малките братя и сестри на двойката. Но истинската атракция е плаващото легло, правено по поръчка, в основния апартамент.

Де Леон, който е вокал на рокбандата The Cab, допълва: „Най-добрите интериорни дизайнери са тези, които могат да вземат това, което е в ума ви, и по някакъв начин да го превърнат в реалност. Крайният резултат е дом, различен от всеки друг в града“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?