Квартет BOND се глезят с хумус и шоколад в Пловдив

Талантливите и красиви момичета от квартет BOND ще зарадват пловдивчани с впечатляващо шоу на 27 март в комплекс СИЛА. Те пристигат в Европейската столица на културата по покана на ZAPP Entertainment. Спектакълът, посветен на 20- годишният юбилей на секси музикантките, включва най-доброто от творчеството им, както и няколко нови композиции. Те са известни с милиони продажби – 56 платинени и 15 златни диска в различни държави и многобройни турнета в препълнени зали.

BOND са красиви и магнетични. Винаги в стилно сценично облекло и  с изящно присъствие. Дамите с ярък музикален и женски чар използват всяка свободна минута в турнетата си, за да опознаят съответното място. При възможност планират да се поразходят из Пловдив. Техният афинитет е към куполни църкви и усещането за град с цялата му динамика.

От мениджмънта на квартета споделиха, че в плейлистата им са включени творби, които ще покажат, че BOND са както уникални музиканти, така и невероятни автори на песни. Всяка тяхна среща с публиката е не просто концерт, а е микс от звуци, ритъм, страст, съчетани с изключителната визия на четирите красиви и талантливи изпълнителки. Техните шоу програми пред публика в цял свят са винаги над час и половина. Така работят вече 20 години, дори приемат предизвикателството да свирят пред египетските  пирамиди в Гиза и на Уолстрийт.

Елспет Хенсън (виола) споделя: Една от най-добрите части на нашата работа е да свирим в страхотни концертни зали и арени по целия свят, включително Роял Албърт Хол, стадион Ший и Операта в Сидни. Но ние можем да свирим и на различни нетрадиционни места, така че свирихме на пирамидите в Гиза (в Египет) и Уолстрийт в Ню Йорк. Свирили сме на милиони хора на Бранденбургската врата в Берлин, Таймс Скуеър, качихме се на сцената в Ягуари (веднъж), на яхти и в амфитеатри. Подхождаме към всяко място като към традиционен концерт, но свиренето в необичайна обстановка само допринася за обогатяване на творческия процес, привлича нова аудитория и прави изпълнението наистина уникално и забавно.

Със сигурност на 27 март в комплекс СИЛА в Пловдив ще е красиво и зареждащо. Организаторите ще спазят всички изисквания на златния квартет. А те включват лек кетъринг, съставен основно от чай (лимонов и зелен!, минерална вода, диетична кола и спрайт, подбор от плодове – ябълки, зрели банани, грозде и боровинки, блюдо от краставици и моркови, хумус, заквасен със сметана, а за тонус преди концерта – специална селекция от шоколад.

Разбира се специални са условията за техните инструменти – стаята трябва да е с постоянна  температура.  Познавачите на творчеството им знаят, че например виолончелото на Гай-И Уестерхоф, пътува със статут на пътник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?