Купон на юг: Караван парти стана летен хит

Караван парти се превърна в едно от най-прочутите купонджийски събития по Южното Черноморие. Най-заклетите почитатели на този вид туризъм го спретнаха импровизирано за пръв път през лятото на 2015 г. и оттогава то непрекъснато набира все повече и повече фенове. 

 

Събитието се наложи като едно от най-чаканите и обичани музикални срещи в летния сезон. От една спонтанна идея преди 4 г. партито расте към фестивал и с всяка изминала година удвоява участниците и публиката.

 

Министерство на културата и Община Царево също се заеха да помагат от миналата година. Акага & приятели, Funky Miracle, Рафи & Trio Trinity, LaTiDa, The Original Arapia Inhabitants направиха такъв купон, за какъвто на сушата могат само да мечтаят.

 

Тази година партито е насрочено за 20 юли, когато Камен Алипиев (Кедъра) ще бъде водещ на купона, а в него ще се включат Орлин Горанов, Ицо Хазарта, Funky Miracle и още много други. Гарантирано е, че тази нощ "Арапя" ще бъде център на цялото Черноморие. С изключение за тези, които предпочитат гьобеците, Куна, Луна и Маймуна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
matchmaker

matchmaker

06.07.2019 | 19:53

Какво красиво име за певица - Маймуна. Поп-фолка изостава с пцодонимите.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?