3906

Звездният тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева в комедията „Ревност“ на лятна сцена „Орфей“

Още един комедиен хит от автора на "Умопомрачение" Стан Бобрик

 

Любимците на публиката Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с комедията „Ревност“ в лятно кино „Орфей“ на 28 август от 20:30 часа. Постановката вече донесе „Златен Кукерикон“ за комедийна женска роля на Мария Сапунджиева и се превърна в тотален хит. Двамата актьори блестящо си партнираха над 17 години в „Омайна нощ“. 

"Ревност“ е на популярния американски писател Сам Бобрик, познат още на българската публика с комедията „Умопомрачение“. Новата пиеса е забавен разказ за това как въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения. 

Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа, Питър… или пък той съществува само във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

В спектакъла на театрална къща Viva Arte участват още талатнтливите Стефан Иванов и Пепа Николова. 

Билети за „Ревност“ в лятно кино „Орфей“ се продават онлайн на eventim.bg и grabo.bg, както и на касите в Дом на културата и пред Общината.

Спектакълът е част от панорама на комедиите „Завеса под звездите“ от Културния календар на Пловдив и е премиера на открита сцена за града.

.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Боже,

Боже,

21.08.2023 | 21:50

Няма с кой да ида на спектакъл, нцнцнц,в лятно кино Орфей, единствено не съм била чакай да си помисля с кой ще отида с пинокио, пфу с тъпи, не мерси...!

Отговори
0 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?